Even voorstellen...


Altijd al eens willen weten wie er achter Laundry Expert zitten?

Herman Harsevoort – Owner & Founder 

Al vanaf zijn 14e werkzaam in de wasserij wereld. Herman houdt van klantencontact en contact met al onze Laundry Experts en wil altijd zorgen voor de beste oplossing, en die oplossing, die verschilt per klant. 24uurs service, passie en betrokkenheid is waar Herman in gelooft. 

“De ergernis over slechte kwaliteit duurt voort als de vreugde van de lage prijs allang vergeten is.   

Sylvia Huijgen – Owner & Marketing 

Creativiteit is het sleutelwoord. Contact met mensen, of dit nu klanten, collega’s of leveranciers zijn, ze geniet ervan. Een perfectionist die alles tot in de puntjes geregeld wil hebben, en pas stopt wanneer alles klaar is. Maar klaar is het nooit. 

“No matter how you feel, get up, dress up, show up, and never give up. 

 

Matthias Odink – Sales buitendienst 

Een gedreven en enthousiaste persoonlijkheid die voor u als klant door het vuur gaat. Hij heeft de wil om te groeien en te leren in zijn vak. Het verkoop vak verveelt hem nooit maar geeft hem juist energie. Matthias staat dichtbij de klant, en snapt ook waar u als klant tegenaan kan lopen. Samen zoekt hij graag een oplossing. 

“Samen gaan we de wereld veroveren. 

Dinand Kiezebrink – Sales buitendienst 

Altijd bezig om mee te denken met de klant, wat wil de klant, en hoe kunnen we als Laundry Expert onze klant ontzorgen? Een fijne en enorm gezellige collega om mee samen te werken. Dinand is altijd betrokken bij zijn klanten, zijn doel is altijd om de perfecte oplossing voor een klant te bereiken.  

“Samen maken we het verschil.  

Niels Lubbers – Commercial assistent 

Niels is een harde werker met een hart van goud, die pas stopt als het klaar is. Niels begeleidt samen met collega Rick Maurer de projecten, groot en klein, is steun en toeverlaat voor de buitendienst mensen. Daarnaast begeleid Niels ook onze stagiaires op het gebied van marketing en sales. 

"De aanhouder wint." 

Rien Venhuizen – Commercial assistent 

 

Rien is een jonge en enthousiaste gast. Gedreven om steeds beter te worden en altijd betrokken bij zijn collega’s. Eigen initiatief is wat bij Rien past als geen ander. Rien is deels verantwoordelijk voor onze Laundry Shop en onderhoudscontracten. Hij belt graag met u om te zoeken naar de perfecte oplossing. 

"If “plan A”didn’t work. The alphabet has 25 more letters, stay cool."  

Kelly Hendriksen - Administratie 

Stopt nooit, gaat altijd door, een keiharde werker die houdt van de diversiteit in haar werk. Kelly groeit enorm in de dingen die ze kan en wil en is echt een toegevoegde waarde binnen Laundry Expert. Ze vind het fijn om contact te hebben met haar collega’s, en blijft ook graag op vrijdag hangen om nog even een borreltje te doen. 

“Big things often have small beginnings. 

Berto Broeksema – Trainer (teamtrainingen) 

Berto is een bekend gezicht binnen de zorg. Op een leuke manier zijn wij bij elkaar gekomen. Leuke ideeën om binnen de zorg het verschil te gaan maken op gebied van wassen heeft geresulteerd in een gave samenwerking. Waarbij Berto o.a. een vraagbaak is voor ons en onze klanten in de zorg. 

"Echt aandacht voor iets hebben…." 

 

Rick Maurer – Technical manager 

Grote projecten, kleine projecten, Rick draait hier zijn hand niet voor om. Rick begeleid onze technische mensen waar nodig om zo altijd het beste uit iedereen naar boven te halen. Rick denkt graag mee met klanten, en helpt ze waar nodig op het project zelf om zo te zorgen voor het beste eindresultaat. 

Mindset: I can & i will.”  

Ard Zwiers – Senior Engineer & Serviceplanner 

Jarenlange ervaring in witgoed. Eigen ondernemer geweest, en snapt dus heel goed de behoeften van onze klanten. Telefonisch ondersteunt hij collega’s bij complexe storingen zodat ook onze collega’s elke dag een beetje beter worden in hun vakgebied. 

Alles hat ein Ende nur die Würst hat zwei.”  

 

Dennis Groote – Sr. Engineer 

Techneut in hart en nieren. Gewerkt in de technische dienst van een wasserij en zodoende kennis vergaard van diverse merken en soorten wasserijmachines. Dennis heeft een rustige persoonlijkheid die zonder dat je het doorhebt enorm geniet van collega’s, klanten en leveranciers. 

“Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.”  

Rick Jansen – Sr. Engineer 

Rick is een betrouwbare techneut die net zo lang doorgaat totdat hij het snapt. Complexe storingen? Rick zoekt graag uit hoe deze storing zo snel mogelijk kan worden opgelost. Rick snapt als geen ander dat stilstaan van uw wasserij geld kost, dus doet hij er alles aan om alles zo snel mogelijk weer aan de draai kan krijgen. 

"Bij rustig weer kan iedereen gemakkelijk stuurman zijn." 

Gezinus Buisman – Sr. Engineer 

Gezinus is een gezellige en intelligente monteur. Wij hebben hem leren kennen tijdens de bouw van het nieuwe pand van Laundry Expert. Met zijn kennis en deskundigheid lost hij iedere storing op en draait hij zijn hand niet om voor bijv. timmerwerkzaamheden. Samen met collega Niels Douw pakt hij met beide handen de projecten van de Speed Queen wassalons op door heel Nederland. 

"Doe wat je echt graag wilt en je zult geen dag in het leven echt aan het werk zijn." 

Ferdinand Hasperhoven - Engineer 

Ferdinand heeft een groot gevoel voor techniek. Als monteur van het eerste uur in het technische team van Laundry Expert heeft Ferdinand zich ontwikkeld tot een uitstekende allround monteur. Hij zorgt ervoor dat wasserijapparatuur secuur gereviseerd wordt alsmede het aanleggen van complexe zeepsystemen. 

"Een slechte werkman geeft zijn gereedschap de schuld."  

Bernd Berends - Engineer 

Bernd Berends is een enthousiaste en gezellige monteur. Hij zorgt er met zijn lach, luisterend oor en kennis altijd voor dat een klant tevreden achterblijft. Bernd is vaak betrokken bij het leveren en installeren van de wasserijapparatuur en de totale revisie van industriële wasmachines, wasdrogers en mangels. 

"Als is de zekering nog zo snel, de kortsluiting achterhaald 'm wel."  

Niels Douw - Engineer 

Niels is een hardwerkende en uitstekende monteur. Vaak is hij druk met het bouwen, leveren en installeren van Speed Queen wassalons door heel Nederland. Wij zien hem jammer genoeg dus niet zo vaak bij de koffie of in onze werkplaats. Maar de vrijdagmiddag borrel slaat hij gelukkig niet vaak over. 

"Een goed begin is het halve werk, en zijn er probleem’npoar neem’n."  

Dennis de Jonge - Engineer 

Dennis is techneut, houdt van technische snufjes en is een loyale en betrouwbare collega. Focust zich op oplossingen in plaats van problemen. Staat open om te blijven leren van zijn collega’s en sleutelt thuis ook graag aan van alles en nog wat. 

"Learn by practice."  

 

Patrick Zagers - Engineer 

Patrick is een rustige monteur maar altijd in voor een grapje. Net zoals iedereen binnen Laundry Expert. Hij zorgt er met zijn rust en kennis altijd voor dat een klant tevreden is met zijn/haar gereviseerde bedrijfswasmachine. Patrick is vaak betrokken bij het reviseren van verschillende soorten wasserijapparatuur in onze werkplaats. 

"Je moet het ijzer smeden als het heet is."  

Jesse van de Berg - Engineer 

Jesse is altijd in voor een feestje, en maakt van zijn werk ook het liefst een feestje maar vergeet hierbij niet om zich professioneel op te stellen. Jesse is jong maar leert elke dag weer een beetje meer. Hij heeft veel aan brommers gesleuteld dus is niet bang om zijn handen vies te maken. 

"Trust me, i’am an Engineer en katerloos sinds 1998." 

Hans de Jong – Engineer 

Hans is een allround techneut in hart en nieren. Klanten service verlenen en kwaliteit afleveren staat centraal, en meedenken op technisch gebied doet hij graag. Techniek houdt hem bezig in werk en hobby. In zijn vrije tijd sleutelt Hans graag aan zijn oldtimer en gebruikt zo zijn technische kennis zowel privé als voor het werk. 

"Jong geleerd, oud gedaan." 

 

Marc Heijnen – Engineer 

Marc heeft de hele wereld over gereisd om zijn technische diensten te verlenen. Gaat net zo lang door totdat het is opgelost. Is gewend om in verschillende talen zijn technische kennis over te brengen, en ondersteunt zijn collega’s ook graag bij het meedenken in technische oplossingen. 

"Better an oops than a what if." 

Bernard Weitkamp – Allround medewerker 

Bernard is onze alleskunner. Hij is student werktuigbouwkunde aan de Hogeschool Windesheim. Hij zet zijn technische kwaliteiten in om voor onze klanten 3D tekeningen te realiseren. Op deze manier zorgen wij er samen met Bernard voor dat wij onze klant iets extra`s bieden. 

"Het is niet erg als je iets niet kunt. Je kunt het altijd nog leren." 

Annie Plaggenmarsch – Allround medewerker

Annie Huijgen is verantwoordelijk voor een schoon bedrijfspand. Zij zorgt ervoor dat het altijd netjes is. Vroeger kon ze in een middag een eind komen, tegenwoordig is meerdere keren per week aanwezig. Zij vindt het fantastisch dat zij verbonden is aan het gezelligste bedrijf van Nederland. Annie houdt ervan om contact te leggen met alle collega`s. Gewoon omdat het gezellig is. 

"Gezelligheid kent geen tijd." 

Rob Tegelaar – Allround medewerker 

Een vrolijk en enthousiast persoon met passie voor alles wat groen en bos is. Rob doet een opleiding tot boswachter. Op zaterdag zorgt hij samen met Arne dat o.a. de tuin van Laundry Expert er spik en span bij ligt. En dat kunnen ze samen als geen ander.  

"wie zijn eigen tuintje wiedt, ziet het onkruid van een ander niet."  

Arne Weitkamp – Allround medewerker 

Arne is een aanpakker, snapt dingen en pakt ze op. Op zaterdag verdient hij een centje bij door te zorgen dat ons pand er mooi en netjes bij ligt en dat de bussen van de technische mensen schoon gewassen zijn, en hun netjes bij de klant voor de dag kunnen komen. 

"De appel valt niet ver van de boom." 

 

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl