Even voorstellen...


Altijd al eens willen weten wie er achter Laundry Expert zitten?

Herman Harsevoort - Contact opnemen? 06-11955330

Al vanaf zijn 14e werkzaam in de wasserij wereld. Herman houdt van klantencontact en contact met de medewerkers en wil altijd zorgen voor de beste oplossing, en de oplossing, die verschilt per klant. 24uurs service, passie en betrokkenheid is waar Herman in gelooft.

“De ergernis over slechte kwaliteit duurt voort als de vreugde van de lage prijs allang vergeten is”

Sylvia Huijgen - Contact opnemen? 06-46110628

Moeder van 2 kids en duizendpoot binnen Laundry Expert. Contact met mensen vind ze het leukste wat er is. Ze kan dan ook enorm genieten van alle mooie dingen die er gebeuren binnen Laundry Expert. Ze is een perfectionist die alles tot in de puntjes goed geregeld wil hebben en daarom pas stopt wanneer alles klaar is, maar klaar is het nooit.

“No matter how you feel, get up, dress up, show up, and never give up”

Dennis Groote - Contact opnemen? 06-15558155

Techneut in hart en nieren. Gaat en zoekt net zo lang door totdat het probleem van de klant of machine is opgelost. Gewerkt in de technische dienst van een wasserij en zodoende kennis vergaard van diverse merken en soorten wasserijmachines. Dennis heeft een rustige persoonlijkheid die zonder dat je het doorhebt enorm geniet van collega’s en klanten.

“Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg” 

Dinand Kiezebrink - Contact opnemen? 06-20416761

In 2014 afgestudeerd binnen Laundry Expert (voorheen Harsevoort Wasserijtechniek). Een fijne en enorm gezellige collega om mee samen te werken. Dinand is enorm aan het leren op gebied van wasserijtechniek zodat hij altijd de perfecte oplossing voor een klant kan bereiken. 

“Samen maken we het verschil”

Kelly Hendriksen - Contact opnemen? 085-0030265

Stopt nooit, gaat altijd door, een keiharde werker die houdt van de diversiteit in haar werk. Kelly groeit enorm in de dingen die ze kan en wil en is echt een toegevoegde waarde binnen Laundry Expert. Ze vind het fijn om contact te hebben met haar collega’s, en blijft ook graag op vrijdag hangen om nog even een borreltje te doen.

“Big things often have small beginnings”

Matthias Odink - Contact opnemen? 06-12140655

Een gedreven en enthousiaste persoonlijkheid die voor u als klant door het vuur gaat. Hij heeft de wil om te groeien en te leren in zijn vak. Het verkoop vak verveelt hem nooit maar geeft hem juist energie. Tijdens zijn stage bij een ander bedrijf waarbij hij ons als klant heeft binnengehaald hebben wij hem een bestelling doorgegeven waarin wij Matthias “besteld” hebben.

“Samen gaan we de wereld veroveren”

Berto Broeksema – Contact opnemen? 085-0030265

Berto is een bekend gezicht binnen de zorg. Op een leuke manier zijn wij bij elkaar gekomen. Leuke ideeën om binnen de zorg het verschil te gaan maken op gebied van wassen heeft geresulteerd in een gave samenwerking. Waarbij Berto het HRM gedeelte intern oppakt maar ook een vraagbaak is voor ons en onze klanten in de zorg.

"Als je zorg draagt voor de middelen, zal het doel wel voor zichzelf zorgen"

Rick Jansen

Rick heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Binnen een korte periode heeft hij door zijn grote gevoel van verantwoordelijkheid opgewerkt tot assistent hoofd technische dienst. Hij is daarmee verantwoordelijk voor de aansturing van de monteurs. 

"Bij rustig weer kan iedereen gemakkelijk stuurman zijn"

Ferdinand Hasperhoven

Ferdinand heeft een groot gevoel voor techniek. Als monteur van het eerste uur in het technische team van Laundry Expert heeft Ferdinand zich ontwikkeld tot een uitstekende allround monteur. Hij zorgt ervoor dat wasserijapparatuur secuur gereviseerd wordt alsmede het aanleggen van complexe zeepsystemen.

"Een slechte werkman geeft zijn gereedschap de schuld"

Winand Bril

Winand is een gezellige en intelligente monteur. Hij is afgestudeerd als allround monteur binnen Laundry Expert. Met zijn kennis en deskundigheid lost hij iedere storing op en is Winand verantwoordelijk voor het aanleggen van complexe zeepsystemen. 

"Doe wat je echt graag wilt en je zult geen dag in het leven echt aan het werk zijn"

Lesley op der Haar

Lesley is een vrolijke en enthousiaste monteur. Alles wat hij doet, doet hij met passie. Net zoals iedereen binnen Laundry Expert. Hij zorgt er met zijn energie en kennis altijd voor dat een klant tevreden achterblijft. Lesley is vaak betrokken bij het leveren en installeren van de wasserijapparatuur.

"Je moet het ijzer smeden als het heet is."

Bernard Weitkamp

Bernard is onze alleskunner. Hij is student werktuigbouwkunde aan de Hogeschool Windesheim. Hij zet zijn technische kwaliteiten in om voor onze klanten 3D tekeningen te realiseren. Op deze manier zorgen wij er samen met Bernard voor dat wij onze klant iets extra`s bieden.

"Het is niet erg als je iets niet kunt. Je kunt het altijd nog leren."

Niels Lubbers

Niels is nauw verbonden aan onze marketing afdeling en is bezig met activiteiten als email marketing, seo en content marketing. Met zijn passie en enthousiasme voor marketing kunnen wij onze klanten voorzien van steeds betere informatie. Hij studeert commerciele economie aan de Hogeschool Windesheim. Vanaf september 2016 zal Niels een afstudeeronderzoek binnen onze organisatie doen.

"De aanhouder wint."

Sjaak Schouls

Sjaak is een allround techneut. Een allround techneut in hart en nieren. Begonnen als allround servicemonteur in 1987 en vanaf dag twee alleen op pad naar klanten. Klanten ondersteunen en adviseren. Uiteindelijk bedrijfsleider en mede eigenaar van Wilro Wasserijmachines. De afgelopen jaren heeft hij daaraan ook de operationele ervaringen van het managen binnen een grote commerciële wasserij kunnen toevoegen. 

"Jong geleerd, oud gedaan."

Bernd Berends

Bernd Berends is een enthousiaste en gezellige monteur. Hij kwam in 2015 direct full-time bij Laundry Expert in dienst. Hij zorgt er met zijn lach, luisterend oor en kennis altijd voor dat een klant tevreden achterblijft. Bernd is vaak betrokken bij het leveren en installeren van de wasserijapparatuur en de totale revisie van industriele wasmachines, wasdrogers en mangels.

"Als is de zekering nog zo snel, de kortsluiting achterhaald 'm wel."

Jolien Huijgen

Jolien Huijgen is verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met onze webwinkel: www.laundryshop.nl. Zij is blij dat zij bij Laundry Shop de verantwoordelijkheid krijgt over verschillende activiteiten en hierdoor kan leren op verschillende vakgebieden. Jolien houdt ervan om contact te leggen met klanten om vervolgens advies te geven over al onze overige wasserijbenodigdheden.

"De klant is koning."

Sjon Gerrits

Sjon Gerrits is een fitte en uitstekende monteur. Hij kwam in 2015 direct full-time bij Laundry Expert in dienst. Vaak is hij druk met de revisie van industriele wasserij apparatuur. Sjon kan uren stil werken en gaan voor een goed resultaat. Sjon is hiernaast ook vaak betrokken bij het leveren en installeren van de wasserijapparatuur.

"Een goed begin is het halve werk."

Annie Plaggenmarsch

Annie Huijgen is verantwoordelijk voor een schoon bedrijfspand. Zij zorgt ervoor dat het altijd netjes is. Vroeger kon ze in een middag een eind komen, tegenwoordig is meerdere keren per week aanwezig. Zij vindt het fantastisch dat zij verbonden is aan het gezelligste bedrijf van Nederland. Annie houdt ervan om contact te leggen met alle collega`s. Gewoon omdat het gezellig is.

"Gezelligheid kent geen tijd."

Rien Venhuizen

Rien is een jonge en enthousiaste gast. Hij zorgt er iedere zaterdag voor dat de tuin er 'piccobello' uitziet. Een frisse en nette uitstraling van de organisatie is van essentieel belang. Rien is daar verantwoordelijk voor. Hij studeert momenteel voor junior accountmanager aan het Alfa College in Hoogeveen. Wellicht zal Rien later onze klanten ondersteunen als accountmanager.

"wie zijn eigen tuintje wiedt, ziet het onkruid van een ander niet."

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl