Was- en stomerij apparatuur voor stomerijen


De zoektocht naar de beste stomerijapparatuur voor uw stomerij

U bent op zoek naar professionele wasserij apparatuur voor in uw stomerij. Maar waar moet u op letten? Hoe wast u efficiënt uw vuile was? Welke professionele wasmachine of droger past het best bij uw bedrijf? Hoeveel ruimte heeft u tot uw beschikking? Op welke manier wilt u uw was drogen?
Dit zijn allemaal vragen die opkomen als u overweegt om nieuwe machines aan te schafften. Gelukkig zijn wij er voor u om al uw vragen te beantwoorden. Op deze manier kunnen wij u zoveel mogelijk ontzorgen.

Industriële apparatuur 

Om de machine te kunnen kiezen die het best bij uw situatie past, selecteren wij op basis van uw verhaal een aantal passende machines die volgens ons het best aansluiten bij uw wensen. Het is ons doel en passie om de juiste machine aan de juiste klant te koppelen. Wij geven u dan ook graag vrijblijvend advies.

Praktische indeling en routing

Voor u begint moet er goed worden nagedacht over een praktische indeling van uw stomerij. Het gaat hierbij om handige aan- en afvoer routes voor zowel het schone als het vieze wasgoed. Dit helpt u bij het gescheiden houden van vuil en schoon wasgoed binnen uw stomerij. De stomerij apparatuur wordt ergonomisch geplaatst. Er moet gezorgd worden voor voldoende ruimte achter de apparatuur om onderhoud zo efficiënt mogelijk te laten plaatsvinden. Een goed ontwerp van uw stomerij is het halve werk. Onze specialisten geven u graag een persoonlijk advies over de indeling van uw stomerij er kan hier voor gebruik worden gemaakt van verschillende opties waaronder een op maat gemaakte 3D tekening. 

Wie gaat de was doen

Uw medewerkers bepalen in grote mate de kwaliteit. Wapen ze met de juiste kennis om de machines in uw wasserij optimaal te kunnen benutten. Laundry Expert geeft opleidingen en trainingen waarin u leert op een effectieve manier met uw wasgoed om te gaan. Het is moeilijk te zeggen hoeveel personen uw stomerij nodig heeft. Dit is erg anhankelijk van uw hoeveelheid wasgoed. en de daarbij horende afwerking. Maar we kunnen wel zeggen dat gemiddeld één fulltime kracht nodig is voor het verwerken van ongeveer 125 kilo wasgoed en alle handelingen die daarbij horen.

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Er zijn tal van mogelijkheden. Wilt u direct advies van onze productspecialist op het gebied van wasmachines voor de was en stomerij branche, neem dan contact met ons op! Laundry Expert geeft u graag persoonlijk advies op maat!

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl