Vakantiepark Het Lierderholt B.V.


Op de Veluwe, in het plaatsje Beekbergen, ligt vakantiepark Het LierderHolt. Het hele jaar door kunt u hier terecht voor een overnachting op een unieke locatie op de Veluwe. De camping beschikt over zowel luxe chalets op het bungalow terrein en voor de kampeerders is er voldoende ruimte op de camping. Laundry Expert leverde twee gloednieuwe wasserettes.

Een extra service bieden

Doordat de gast kan genieten van de natuur om zich heen en zich niet druk wil maken over wasgoed heeft vakantiepark Het Lierderholt de beschikking over twee locaties waar de gast de was kan doen. Een snelle en gemakkelijke service in de wasserettes waren twee belangerijke pijlers voor het realiseren hiervan. Hierdoor koos Het Lierderholt voor de oplossing van Laundry Expert.

Directeur Björn Willemsen:"Nadat er brand uitbrak binnen één van onze was locaties wilden wij een professionele aanpak waarbij er betrouwbare wasserettes werden gerealiseerd voor op de lange termijn."

Wat is nou belangrijk?

Om de juiste wasserij apparatuur aan te bieden is het nodig om te analyseren hoe het vakantiepark is ingedeeld.  Zijn er veel luxe chalets, sta-caravans of juist veel kampeerplekken aanwezig? Welke laadcapaciteit sluit hierbij aan?

Directeur Björn Willemsen: "Wij wilden was locaties waar mensen niet alleen hun persoonlijk wasgoed konden wassen maar ook hun beddengoed, dat is een extra vooral voor onze vaste klanten." 

Hiernaast waren de volgende punten belangrijk:

  • Energie efficiënt
  • Lange levensduur
  • Gebruikersvriendelijk
  • Integratie met huidige tag systeem

Wasmachines en drogers

Samen met de klant is er bepaald wat belangrijk is, vervolgens werd de juiste apparatuur geselecteerd. In één waslocatie is gekozen voor twee keer een Lavamac AF80 (8KG) wasmachine en twee keer een Lavamac LS250 (11KG). De tweede waslocatie beschikt eveneens over twee keer een Lavamac AF80 met daarbij een Lavamac LSD300 (2x13KG). Het aansluiten van de wasmachines op de centrale boiler (hot-fill) en de gas verwarmde drogers zorgden voor energie efficiënte wasserettes. 

Keuze Laundry Expert

Björn Willemsen:” Wij zijn blij dat we voor Laundry Expert hebben gekozen. Dit komt door het bieden van professioneel advies, jaarlijks onderhoud, uitstekende wasserijapparatuur en een 24/7 service. Genoeg reden om met dit enthousiaste en leuke bedrijf zaken te doen.”

Vrijblijvend adviesBenieuwd welke wasserij apparatuur geschikt is voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl