Vacatures Laundry Expert


Laundry Expert groeit hard. Zo hard dat we veel nieuwe collega’s nodig hebben. We hebben zo veel leuke en nieuwe ideeën, maar zonder jou kunnen we dat allemaal nooit realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om in één van de leukste bedrijven van Nederland te werken? Dan ben je hier op de juiste plek.

ONZE CULTUUR.

Laundry Expert. Ooit begonnen als eenmanszaak waar de revisie van wasserijapparatuur onder een hooizolder gedaan werd. Nu een gerespecteerde totaal leverancier van wasserijapparatuur. Ons geheim is onze bijzondere bedrijfscultuur. Daar wij alles met passie en toewijding doen. En daarbij plezier op de eerste plek komt.

We groeien heel hard. Elk jaar verwelkomen we nieuwe collega’s. En dan wordt één ding heel belangrijk: dat iedereen onze cultuur omarmt, ons bedrijf snapt en ons concept kan uitdragen.

Als je groot bent, ontstaan grote Vragen. Wat het antwoord ook is, je kunt het altijd vatten in een plaatje: het merkvizier. Daarin staan vier waarden en dat wat ze met elkaar vormen: de merkessentie.

Het beschrijft wie we willen zijn. Het is onze ambitie, iets waar we naartoe werken. Elke dag klopt het iets beter. Maar terwijl alles verandert, blijven onze waarden steeds hetzelfde.

SBB erkend

Op 1 augustus 2015 startte de nieuwe samenwerkingsorganisatie beroepsonderwijs bedrijfsleven (SBB). Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. 

SBB is verantwoordelijk voor het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, het onderhouden van de kwalificatiestructuur mbo en het verzorgen van arbeidsmarkt-, bpv- en doelmatigheidsinformatie.

Directeur Herman Harsevoort: "Studenten de best mogelijke praktijkopleiding bieden dat vinden wij belangrijk en daarom zijn we een SBB erkende organisatie."

Vragen over vacatures?

Neem een ​​kijkje bij onze vacatures en voel je vrij om contact met ons op te nemen indien je vragen hebt. Weet dat we altijd ruimte hebben voor getalenteerde mensen, dus als je perfecte baan er nog niet tussen staat, neem dan contact met ons op zodat we met je mee kunnen denken.

ONZE COLLEGA`S, JOUW TOEKOMSTIGE?

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl