Teamtraining wasserijen


Bij Laundry Expert snappen we als geen ander dat wanneer u bepaalde doelen doelen wilt behalen, je moet investeren in je mensen. Één van deze investeringen zou kunnen zijn het volgen van een teamtraining verzorgd door Laundry Expert.

Herkent u dit?

 •  Meestal zijn het dezelfde collega’s die de kar trekken. Zij houden de wasmachines in de gaten en wijzen anderen op de klok. Maar, wat hebben anderen dan in hun mars?
 •  Elkaar aanspreken op de afspraken, ondanks dat we het er al vaak over hebben gehad, lukt dit niet.
 •  Er worden afspraken gemaakt over hygiëne en de routing, maar telkens weer blijkt dat we ons er niet aan houden.
 •  Een ieder is bezig met zijn/haar taak. Maar, zien de medewerkers ook waar ze samen mee bezig zijn?
 •  Onze doelen m.b.t. de productiviteit zijn duidelijk. Maar, voelen mijn mensen dit als uitdaging of als last?
 •  De sfeer is op zich wel goed. Maar, toch mis ik bij sommige medewerkers wat passie of motivatie om een stapje harder te lopen of de puntjes op de i te zetten.

Wanneer u bovenstaande zaken herkent is een Teamtraining van Laundry Expert wellicht iets voor uw wasserij! Een teamtraining van Laundry Expert is investeren in je mensen. In een team zijn verschillende mensen aan het werk, gelukkig maar. De 1 geeft leiding de ander doet de mangel of sorteert. Medewerkers met verschillende taken en verantwoordelijkheden. Dan is het zaak om de verschillen te richten op een gezamenlijk resultaat. Het zit eigenlijk al in ons logo verwerkt; verschillende delen van de vorm komen dichter bij elkaar en richten zich op een kern: uitstekend verzorgde textiel voor uw klant.

Wat levert een training op?

 • Bewust worden van rollen en kwaliteiten binnen het team en hoe je dit kunt benutten.
 • Elkaar beter leren begrijpen zonder het doel uit ogen te verliezen.
 • Leren om confrontaties aan te gaan, feedback te geven of te ontvangen zonder dat de wereld vergaat.
 • Samen doelen stellen i.s.m. de leidinggevende. Doelen die niet alleen SMART zijn maar vooral het plezier geven van een weddenschap!
 • Aandacht voor procedures, werkafspraken en actieplannen zodat de koers duidelijk is.
 • De start maken voor een cultuur waarbinnen medewerkers elkaar aanspreken, plezier hebben en er op gefocust zijn om een goed resultaat te behalen.

Hoe?

Binnen een nader aantal vast te stellen dagdelen gaan we aan de slag met diverse oefeningen. Bij voorkeur buiten in de vrije natuur maar vooral door letterlijk in beweging te komen. Eenvoudige outdoor-oefeningen, opstellingen en uitdagingen vormen de werkwijze om zichtbaar te maken wat er leeft binnen het team. Daar praten we zorgvuldig over door en stellen we uiteindelijk vast; wat we anders willen, waar we nooit meer last van willen hebben, waar we altijd van willen blijven genieten!

Parallel aan de teamtraining zullen er coaching sessies worden gepland met de leidinggevende (n). Hierdoor staat de training niet op zichzelf maar is die verbonden aan andere lagen binnen de organisatie.

Elke training is maatwerk. Voorafgaand aan de training spreken we met de wasserij over de aandachtspunten en de te behalen doelen. Van daaruit doen we u graag een concreet voorstel.

Nieuwsgierig? Een Laundry Expert zit voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Contactformulier

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl