Sprank: ondernemerschap binnen zorginstellingen


Wij laten zorginstellingen zien die met passie hun vak uitvoeren, net als wij bij Laundry Expert. In de plaats Hardenberg heeft Stichting Sprank een locatie namelijk: Vlasakkerkamp. Op de Vlasakkerkamp werken begeleiders en cliënten samen in een professionele wasserij. 

Zorginstellingen die van de wasserij hun passie maken, en dat spat er vanaf. Op de foto ziet u Gerrit-Jan Bril van Stichting Sprank, Vlasakkerkamp, uit Hardenberg

Hij is begeleider, geen wasserij specialist. 

Maar hij wil besparen op de kosten voor textiel reiniging. Samen zijn we het avontuur aangegaan voor de realisatie van een professionele wasserij.

Dit begint met een oriënterend gesprek en een locatiescan.

Samen creëren wij de ideale wasserij

Als begeleider wil Gerrit-Jan Bril van de Vlasakkerkamp zoveel mogelijk tijd aan de cliënten en bewoners besteden. Mensen met een handicap. Hij heeft liefde voor zijn vak en wil dus een professionele werk situatie voor de cliënten die meewerken in de wasserij. 

Laundry Expert zorgt ervoor dat hij wasserij zonder moeite op orde heeft en gemakkelijk kan bedienen en onderhouden. Zo zorgt Vlasakkerkamp er voor dat verschillende locaties van Stichting Sprank beschikken over schone was welke verzorgt wordt door een samenwerking van begeleiders en cliënten.

Alle was wordt intern opgehaald, gewassen, gevouwen en gestreken en weer teruggebracht door de inzet van cliënten.

Met als resultaat een jaarlijkse besparing van 45% op textielreiniging, een prachtige dagbesteding en een relevante samenwerking tussen begeleiders en cliënten van stichting Sprank. 

Ondernemerschap binnen zorginstellingen!

Met Laundry Expert houdt u meer tijd over om écht te ondernemen. 

Samen creeren wij de ideale wasserij
www.laundryexpert.nl 

Meer weten of interesse?

http://www.wassenindezorg.com/ 

Ervaar op locatie:
www.laundryexpert.nl/washingxprience

Direct aan de slag:
www.laundryexpert.nl/advies-over-professionele-wasmachines-voor-zorginstellingen

Vragen?
bel: 085-0030265
mail: [email protected]

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl