Sportkleding wassen


Het wassen van sportkleding binnen sportclubs en sportverenigingen vergen veel van huishoudelijk wasmachines. Nog vaak wordt er binnen een grote sportclub thuis gewassen door een matariaalman. 

Het zelf wassen van sportkleding in professionele bedrijfswasmachines biedt op de lange termijn enorme voordelen. 

Hogere kwaliteit - Doordat er gebruik wordt gemaakt van professionele wasmachines, automatische programma`s en ecologische wasmiddelen heeft u meer invloed op het behoudt van de kwaliteit van uw textiel.

Betere uitstraling - Doordat sponsoren veel geld betalen om op de sportshirts te staan is het zaak om een goede uitstraling te bieden.  

Hoge snelheid - Een professionele wasmachine doet er gemiddeld 45 minuten over. Daarna hoeft er slechts 20 minuten gedroogd te worden in een professionele wasdroger.

Centraal wassen - Bij centraal wassen raakt er minder kleding kwijt en is deze altijd beschikbaar.

Laundry expert biedt totaal concepten met professionele wasmachines, wasdrogers en automatische zeepdoseersystemen geschikt voor iedere situatie hoe groot de sportclub of vereniging ook is. Samen met onze club of vereniging gaan wij kijken naar energiebeheersing, ergonomie, bedieningsgemak, tijdswinst, benodigde capaciteit en kostprijs per kilo wasgoed.

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl