Speedqueen


SpeedQueen is een allesomvattend concept voor een commerciële wasserij. Het is een bewezen business model dat wereldwijd succesvol is.

Laundry Expert biedt u de producten aan van werelds grootste leverancier van wasserijapparatuur namelijk Alliance. Speed Queen is al jaren wereldmarktleider in het leveren van wasserettes. Door de ervaring die is opgedaan de afgelopen 100 jaar zijn de Speed Queen machines het meest geschikt voor het plaatsen in een wasserette.

Speed Queen wasserijapparatuur

Door de jarenlange internationale ervaring die Speed Queen heeft op het gebied van het leveren van wasserettes hebben zij de meest gebruiksvriendelijke en simpele besturing ontwikkeld die er mogelijk is. De besturing van de wasserijequipment is één van de belangrijkste aspecten voor een goed functionerende wasserette. Dit bewijst Speed Queen door het geven van 36 maanden volledige garantie op haar wasserij apparatuur.

Centraal bedienpaneel

Het centraal betaal/bedienpaneel is in te richten naar de wens van u als klant. Tevens kan er online worden gereserveerd en betaald (Ideal). Ook is het een mogelijkheid om een “was-pas” uit te geven die klanten kunnen opwaarderen, mocht uw klant eenmalig €50,00 storten zou u een bedrag korting kunnen geven. Bij eventuele storingen in het systeem krijgt een toegewezen persoon een tekstbericht die kan worden doorgezet naar Laundry Expert, zodat wij hier binnen 24 uur op kunnen reageren.

Installatie activiteiten

Een wasserette leveren is meer dan alleen machines plaatsen, een goede technische installatie is van groot belang voor duurzaamheid en langdurig gebruik van de wasserette. De technische installatie en bouwwerkzaamheden heeft Laundry Expert compleet in eigen beheer, dit zodat Laundry Expert de kwaliteit en duurzaamheid gedurende de looptijd van de wasserette kan waarborgen.

Design activiteiten

Laundry Expert verzorgt het complete design van de wassalon, van de verf op de muren, instructieborden tot free-wifi stickers. Dit zodat u compleet ont-zorgt wordt en de complete wasserette in dezelfde huisstijl wordt opgeleverd.                           

Optionele keuzes

Binnen een self-service wassalon zijn er een aantal opties waaruit gekozen kan worden. Zo kan zeep automatisch gedoseerd worden óf zeep apart worden verkocht in een vending machine. In overleg zal er bepaald worden welke optie het meest geschikt is.

Automatische Zeepdosering

Automatische zeepdosering voor het wasmiddel en de wasverzachter voor zeer exacte dosering, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft. Aan de hand van de verschillende programmakeuzes zullen doseringen toegepast worden. De klant kan bij keuze programma ook kiezen om was verzachter toe te dienen. Het professionele wasmiddel kan goed doordringen in het wasgoed en daarmee zorgen voor een stralend schoon was resultaat.

Vending machine

Een vending machine kan gekozen worden om de omzet te verhogen door aparte verkoop van zeep, dranken en snacks.

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl