Solo Rescue®


Granuldisk heeft de solo rescue wasmachine ontwikkeld voor het reinigen van brandweeruitrusting. Een unieke oplossing!

  • eenvoudige ontsmetting
  • betere werkomgeving
  • minder gezondheidsrisico's

Solo Rescue betekend -> eenvoudige, snelle & risicovolle ontsmetting van complete ademhalsuitrusting, handschoenen, helmen en laarzen.

Granuldisk heeft deze solo rescue wasmachine ontwikkeld voor het reinigen van brandweeruitrusting, dit is gebeurd in samenwerking met de brandweer, als deel van het project "healthy firefighter". Bekijk hier het filmpje.

De techniek is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Zweedse brandweer en moest op de best mogelijke manier voorzien in de behoefte aan reiniging van verontreinigde uitrusting. De Solo Rescue® heeft een speciaal aangepast interieur en accessoires voor het vergemakkelijken van de reiniging van SCBA,handschoenen, laarzen en helmen.

"Binnen een paar minuten is alles schoon en vrij van verontreiniging."

Wij zijn trotse importeur in Nederland van dit product welke ons assortiment voor het reinigen binnen de brandweer compleet maakt. Solo Rescue is onderdeel van Granuldisk. Granuldisk produceert en verkoopt al meer dan 25 jaar industriële reinigingsmachines voor de cateringsector en is bovendien leverancier van speciale industriële toepassingen.

Bekijk hier de website van Solo Rescue

 

 

 

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl