Refurbishen van tweedehands professionele bedrijfswasmachines en drogers


Laundry Expert heeft jarenlange ervaring met refurbishen van bijna alle merken professionele bedrijfswasmachines en drogers. Nadat dit is uitgevoerd is de machine weer klaar voor gebruik.

Een refurbished machine betekent meer dan een machine waar een poetsdoek overheen is gegaan. De machine ondergaat bij ons een grondige controle, maken het schoon en onderdelen die vervangen dienen te worden worden vervangen. Denk hierbij aan: trommellagers, schokdempers, V-snaren en filters. Tot slot kijken we alle draaiende en schakelende delen zorgvuldig na en vervangen wat nodig is. Voor grote apparaten kunnen we de ook op locatie uw machine refurbishen.

Refurbishen betekent voor ons minimaal:

1 Schoonmaken

Kappen en platen worden gedemonteerd zodat er een goed beeld van de machine komt. Na het proefdraaien en vaststellen wat de staat is van de machine wordt de machine van top tot teen afgespoten, schoon geblazen en schoon gepoetst. Waar nodig wordt zelfs de carroserie of motoren gespoten.

2 Opfrissen

Onderdelen die er gebruikt uit zien worden professioneel schoongemaakt om het weer een zo goed als nieuwe look te geven.

3 Renoveren

Onderdelen worden vervangen of gerepareerd indien dit noodzakelijk is om de machine goed te laten draaien. Op deze manier bent u op de hoogte van de staat van de machine en bent u verzekerd van een betrouwbare machine.

Dankzij dit concept bent u kunnen wij u een uitstekende machine leveren maar dan voor een lagere prijs dan een nieuwe machine. 

Uiteraard bieden we ook onderhoudscontracten voor al onze tweedehands machines. Wij hebben een grote voorraad onderdelen van alle gangbare merken.

Meer weten over de refurbish van wasserijmachines? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij horen graag van u!

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl