Professionele wasmachines voor scheepswerven


Wij helpen scheepswerven hun wasgoed efficiënt te reinigen en te drogen door middel van onze professionele wasmachines en door de inzet van onze uitgebreide kennis, innovatieve producten en wasserijtechnieken. Aangezien elk schip, jacht, boorplatform of welke offshore situatie dan ook, in feite een drijvende stad op zich is, moeten de voorzieningen die we van thuis kennen ook hier aanwezig zijn. 

Maatwerk

Omdat een schip veelal maatwerk is, bieden wij u een passende oplossing. Om de wasmachine te kunnen kiezen die het best bij uw persoonlijke situatie past, selecteren wij op basis van uw verhaal een aantal passende machines die volgens ons het best aansluiten bij uw wensen. het is ons doel en passie om de juiste machine aan boord zeevast te plaatsen én de bemanning te ontzorgen op het gebied van wasserijtechniek. 

Juist onze servicemonteurs zijn gespecialiseerd in maatwerk. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats zijn wij in staat om de machine te strippen en op locatie te monteren. Veelal is de trommel het grootste onderdeel van de professionele wasmachine. Wanneer de kleinste opening groot genoeg is voor de trommel zijn wij in staat om de machine zeevast te plaatsen op loactie. 

Wij helpen graag met een gratis inspectie op locatie inclusief 3D tekening. Verbeter uw bedrijf met iemand die uw zaken begrijpt. Door te anticiperen op behoeften van onze zeelieden, streven wij altijd naar het beste met onze mensen, oplossingen en diensten.

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Er zijn tal van mogelijkheden. Wilt u direct advies van onze productspecialist op het gebied van professionele wasserijapparatuur voor maritieme toepassingen? Neem dan contact met ons op! Laundry Expert geeft u graag een persoonlijk advies op maat! 

 

 

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl