Professionele wasmachines voor rederijen


Wij helpen rederijen en hun bemanningsleden om het wasgoed efficiënt te reinigen en te drogen door de inzet van onze uitgebreide kennis, innovatieve producten en wasserijtechnieken. Aangezien elk schip, boorplatform of welke offshore situatie van uw rederij dan ook in feite een drijvende stad op zich is, moet de wasvoorziening in perfecte staat zijn om ergernissen bij uw bemanning te voorkomen. Omdat een schip veelal maatwerk is, denken wij mee over de details van een passende oplossing. 

 

Wereldwijd beschikbare onderdelen

Laundry Expert is partner van Alliance Laundry Systems. Alliance is wereldwijd marktleider op het gebied van wasserijapparatuur. Dit maakt het dat de onderdelen van onze professionele wasserijapparatuur wereldwijd beschikbaar zijn. Tevens beschikt Laundry Expert ook over een eigen uitgebreide onderdelenservice van diverse merken. 

Service en onderhoud

Laundry Expert heeft jarenlange ervaring met revisie van bijna alle merken professionele en industriële bedrijfswasmachines en drogers. Hierdoor hebben onze servicemonteurs veel kennis opgedaan van bijna alle merken. 

Wanneer één van uw schepen voor preventief onderhoud bij u in de rederij voor anker ligt kunnen wij preventief onderhoud verrichten aan uw professionele wasmachines en drogers. Wij onderhouden apparatuur van bijna alle merken binnne de wasserijbranche (dus ook eventueel de apparaten die u niet bij ons heeft aangeschaft). Hiervoor bieden wij een aantrekkelijk onderhoudscontract. Natuurlijk houden wij hierbij rekening met uw specifieke wensen. 

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Er zijn tal van mogelijkheden. Wilt u direct advies van onze productspecialist op het gebied van wasserijapparatuur voor maritieme toepassingen, neem dan contact met ons op! Laundry Expert geeft u graag een persoonlijk advies op maat! 

 

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl