Wasmachines voor brandweer


Wij helpen de brandweer haar brandweer kleding professioneel te reinigen en te drogen door de inzet van onze uitgebreide kennis, innovatieve producten en wasserijtechnieken. Zo kunt u zorgeloos doen waar de brandweer er voor is: het bestrijden van branden, rampenbestrijding en crisisbestrijding.

 

De zoektocht naar wasmachines & droogkasten voor uw brandweer kazerne?

U bent op zoek naar professionele wasserij apparatuur voor op uw brandweerkazerne. Maar waar moet u op letten? Hoe wast u efficiënt uw vuile was? Welke professionele wasmachine of droger past het best bij uw bedrijf? Hoeveel ruimte heeft u tot uw beschikking? Op welke manier wilt u uw was drogen?
Dit zijn allemaal vragen die bij u op kunnen komen als u overweegt om nieuwe machines aan te schaffen. Gelukkig zijn wij er voor u om al uw vragen te beantwoorden.

Professionele apparatuur 

Om de machine te kunnen kiezen die het best bij uw situatie past, selecteren wij op basis van uw verhaal een aantal passende machines die volgens ons het best aansluiten bij uw wensen. Het is ons doel en grote passie om de juiste machine aan de juiste klant te koppelen. Wij geven u dan ook graag vrijblijvend advies.

Hoe was ik efficiënt mijn wasgoed? 

Brandweerkleding wordt gebruikt tijdens de werkzaamheden en oefeningen van de brandweer. Vaak wordt brandweerkleding uitgevoerd met retroreflecterende strepen om ook in het donker goed zichtbaar te zijn. Deze strepen kunnen echter wel vies worden waardoor de strepen minder effectief zijn. Maar hoe reinigt u deze professioneel zonder dat deze beschadigt?

In de basis moet de kleding hittebestendig zijn. Daarnaast moet het sterk genoeg zijn om niet meteen te scheuren mocht u in aanraking komen met scherpe voorwerpen. De verschillende kledingstukken moeten strak op elkaar aansluiten om te voorkomen dat hete gassen of bluswater in contact komen met de huid. Hoe voorkomt u dat kleding slijt tijdens het reinigen?

Ritsen en andere metalen onderdelen worden waar mogelijk afgeschermd met een flap met daarover vaak klittenband om te voorkomen dat de gebruiker zich verbrand bij het uitkleden. Hoe houd u de kwaliteit van deze kwetsbare onderdelen hoog tijdens het reinigen? Onze specialisten geven u graag vrijblijvend advies.

Omgaan met asbest vervuilde brandweerpakken

Werken met asbest kan levensgevaarlijk zijn. Technisch gezien is asbest een uitstekend materiaal: onverwoestbaar, brandwerend en vooral bijzonder goedkoop. Tientallen jaren geleden bleek echter dat het inademen van asbestvezels gevaarlijke ziektes kan veroorzaken. Dit maakt asbest tot een zeer verraderlijke stof. Wij adviseren u graag hoe u met asbest vervuilde kleding het best kunt behandelen. 

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Er zijn tal van mogelijkheden. Wilt u direct advies van onze productspecialist op het gebied van wasmachines voor de brandweer branche, neem dan contact met ons op! Laundry Expert geeft u graag persoonlijk advies op maat!

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl