Wellness


Wij helpen Wellness Resorts hun linnengoed efficiënt te reinigen en te drogen door de inzet van onze uitgebreide kennis, innovatieve producten en wasserijtechnieken. Zo kunt u zorgeloos blijven doen wat u het liefste doet: Uw gasten een fijne en ontspannen dag geven.

De zoektocht naar uw ideale wasmachine of droger voor uw sauna of wellness resort.

U bent op zoek naar professionele wasserij apparatuur voor uw Wellness resort. Maar waar moet u op letten? Hoe was ik efficiënt mijn vuile was? Welke professionele wasmachine of droger past het best bij mijn bedrijf? Hoeveel ruimte heb ik tot mijn beschikking? Op welke wijze wil ik mijn was drogen?
Dit zijn allemaal vragen die opkomen als u een nieuwe manier van wassen overweegt. Gelukkig zijn wij er om al deze vragen te beantwoorden. Laundry Expert laat u niet in de kou staan.

Professionele apparatuur

Om de machine te kunnen kiezen die het best bij uw persoonlijke situatie past, selecteren wij op basis van uw verhaal een aantal passende machines die volgens ons het best aansluiten bij uw wensen. Het is ons doel en grote passie om de juiste machine aan de juiste klant te koppelen. Wij geven u dan ook graag vrijblijvend advies.

Hoe was ik efficiënt mijn wasgoed?

In de sauna is hygiëne van levensbelang. Dit zorgt er immers voor dat mensen met een gerust hart bij u terug komen. Daarom is het van groot belang dat de handdoeken en de badjassen die u aanbiedt schoon zijn. Maar hoe reinigt u deze professioneel zonder dat deze beschadigt of dat u kwaliteit verliest?

De basiseis is dat de badjassen en handdoeken fijn aanvoelen. Daarnaast worden deze handdoeken dagelijks meerdere malen gebruikt, dus moet deze ook vaak gewassen worden. Dit zorgt er voor dat het materiaal flink wat te verduren krijgt en dit maakt de kans op slijtage aanzienlijk groter. Hoe voorkomt u dat badjassen en handdoeken slijten tijdens het wassen?

Onze specialisten geven u graag vrijblijvend advies.

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Er zijn tal van mogelijkheden. Wilt u direct advies van onze productspecialist op het gebied van wasmachines voor de wellness branche neem dan contact met ons op! Laundry Expert geeft u graag persoonlijk advies op maat!

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl