Professionele wasmachines voor wassalons


Zoals gezegd.. Met alleen de beste professionele wasmachines en wasdrogers heeft u nog geen wassalon. Nee, voor voor het opzetten van een wassalon moet u een paar dingen weten. Het belangrijkste voor u begint is het hebben van een solide basis en een waterdicht plan. Wij willen u meenemen met wat wij voor u betekenen wanneer wij u mogen ondersteunnen in het opzetten van uw wassalon.

Toegewijde ondersteuning

Als eigenaar van een Speed Queen-wassalon kunt u gebruik maken van de ondersteuning van een toegewijd netwerk. Onze wassalon-experts hebben een grondige kennis van de sector, de markt en de apparatuur. Ze zijn uitzonderlijk goed gekwalificeerd om aan uw specifieke behoeften te voldoen en bieden u de nodige opleiding, training en alles wat u nodig hebt om te slagen.

Selectie en analyse van de locatie

Een van de belangrijkste onderwerpen, als u een wassalon op wilt zetten, is een goede locatie. Wanneer u een wassalon bouwt zullen onze deskundige wassalon-experts u ondersteunen. Zij weten namelijk waar ze op moeten letten.

Wij helpen u een locatie te kiezen en de sterke en zwakke punten hiervan te beoordelen. Onder andere het evalueren van de nutsvoorzieningen, zichtbaarheid, parkeerplaatsen, aangrenzende bedrijven en demografie in de regio.

Potentiele inkomsten

Wat ook belangrijk is voor het slagen van uw bedrijf is het zogenaamde "return on investment" principe.  Met andere woorden: in hoeveel tijd verwacht u uw investering terug te verdienen, Onderzoek of uw plannen haalbaar zijn.

We kunnen u helpen een bedrijfsplan en een budget op te stellen die u kunt gebruiken om uw maandelijkse netto-inkomen op basis van kosten, schulden en verwachte maandomzet te voorspellen.

Financieel plan

Het kopen van een wasserette vereist enig startkapitaal. Wij kunnen u voorzien van een helder overzicht van de kosten die het bouwen van een wasserette met zich mee brengen. Maar ook ondersteunen wij in financierings mogelijkheden. We werken nauw samen met de grootste leverancier van wasserijapparatuur ter wereld: Alliance.

Professionele wasserijapparatuur

Speed Queen levert al meer dan een eeuw apparatuur die elke uitdaging in een wasserij aankan. Onze machines zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Elke machine biedt innovatieve functies en bedieningselementen die zijn ontwikkeld om kosten te verlagen en winstgevendheid te maximaliseren. In ons geavanceerde testlab krijgen onze machines heel wat meer te verduren dan bij regulier gebruik, zodat we jarenlange betrouwbare prestaties kunnen verzekeren. Onze toewijding aan kwaliteit wordt alleen geëvenaard door onze toewijding aan uw succes. Het resultaat? De meest winstgevende machines in de sector, zonder uitzondering.

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Er zijn tal van mogelijkheden. Wilt u direct advies van onze specialist op het gebied van wassalons, neem dan contact met ons op! Laundry Expert geeft u graag persoonlijk advies op maat!

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl