Sportclubs


Wij helpen sportclubs hun wasgoed efficiënt te reinigen en te drogen door de inzet van onze uitgebreide kennis, innovatieve producten en wasserijtechnieken. Zo kunt u zorgeloos blijven doen wat u het liefste doet: genieten van uw sport.

De zoektocht naar uw ideale wasmachine of droger voor uw sportclub.

U bent op zoek naar professionele wasserij apparatuur voor uw sportclub. Maar waar moet u op letten? Hoe was ik mijn vuile was efficiënt? Welke professionele wasmachine of droger past het best bij mijn bedrijf? Hoeveel ruimte heb ik tot mijn beschikking? Op welke manier wil ik mijn was drogen?
Dit zijn allemaal vragen die opkomen wanneer u de aanschaf van een nieuwe machine overweegt. Gelukkig zijn wij er om al deze vragen te beantwoorden. Met een machine van Laundry Expert kunt u blijven scoren.

Professionele apparatuur

Om de machine te kunnen kiezen die het best bij uw persoonlijke situatie past, selecteren wij op basis van uw verhaal een aantal passende machines die volgens ons het best aansluiten bij uw wensen. Het is ons doel en passie om de juiste machine aan de juiste klant te koppelen. Wij geven u dan ook graag vrijblijvend advies.

Hoe was ik efficiënt mijn wasgoed?

Bij de meeste sportclubs is de was een punt van discussie. Het is vaak moeilijk om leden of ouders te vinden die een wasje willen draaien. Zij richten zich liever op het spelen van de wedstrijd. In dat geval kunt u overwegen om zelf een machine aan te schaffen. Zo kunt u elke wedstrijd met frisse kleding beginnen. 

in de basis moet sportkleding lekker zitten. Daarnaast krijgen de meeste tenues veel te verduren tijdens een wedstrijd, dus moet deze ook vaak gewassen worden. Dit maakt de kans op slijtage aanzienlijk groter. Hoe voorkomt u zoveel mogelijk dat kleding slijt tijdens het wassen?

Onze specialisten geven u graag vrijblijvend advies.

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Er zijn tal van mogelijkheden. Wilt u direct advies van onze productspecialist op het gebied van wasmachines voor de sport branche neem dan contact op! Onze specialist geeft u graag vrijblijvend advies op maat.

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl