Wasmachines voor schoonmaakbedrijven


Wij helpen schoonmaakbedrijven besparen door de inzet van onze uitgebreide kennis, innovatieve producten en wasserijtechnieken. Zo kunt u zorgeloos genieten van schone materialen voor uw schoonmaakbedrijf.

De zoektocht naar uw ideale wasmachine of droger voor uw schoonmaakbedrijf

U bent op zoek naar professionele wasmachines voor uw schoonmaakbedrijf. Maar waar moet u op letten? Hoe wast u efficiënt uw vuile was? Welke professionele wasmachine of droger past het best bij uw bedrijf? Hoeveel ruimte heeft u tot uw beschikking? Op welke manier wilt u uw was drogen?
Dit zijn allemaal vragen die opkomen als u overweegt om nieuwe machines aan te schaffen. Gelukkig zijn wij er voor u om al uw vragen te beantwoorden.

  • Advies over wasmachines voor schoonmaakbedrijven
  • Een goed wasproces opzetten 
  • Professioneel moppen wassen
  • Professioneel microvezeldoeken wassen
  • Top 3 wasmachines schoonmaakbedrijven

Professionele apparatuur

Om de machine te kunnen kiezen die het best bij uw situatie past, selecteren wij op basis van uw verhaal een aantal passende machines die volgens ons het best aansluiten bij uw wensen. Het is ons doel en grote passie om de juiste machine aan de juiste klant te koppelen. Wij geven u dan ook graag vrijblijvend advies.

Hoe was ik efficiënt mijn wasgoed? 

Als professioneel schoonmaakbedrijf kunt u bijna niet zonder hygienische moppen en microvezel moppen. Volledig gedesinfecteerd. Uw klanten verwachten immers top kwaliteit schoonmaak. Het gaat om de perfecte reiniging en disenfectie van uw moppen en microvezeldoeken. Het verlengt de levensduur van uw moppen en microvezeldoeken. De hygiëne is de kern van uw activiteiten. Daarom is het van groot belang dat u betrouwbare machines heeft staan waar u dit aan kunt toevertrouwen. Dit voorkomt de onnodige ergernissen en maakt dat u zeker weet dat er hygiënisch gewerkt wordt. 

Het textiel moet schoon uit de machine komen zonder dat het aan kwaliteit verloren heeft. Daarnaast is het ook fijn dat uw klant kan vertellen dat u alleen met volledige gedesinfecteerde matarialen werkt. Daarvoor moet het was proces zo effectief mogelijk worden samengesteld. Hoe gaat dit in zijn werk? Hoeveel mag dit kosten? 

Onze specialisten geven u graag hierin ondersteuning.

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Er zijn tal van mogelijkheden. Wilt u direct advies van onze productspecialist op het gebied van wasmachines voor schoonmaakbedrijven. Neem dan contact met ons op! Laundry Expert geeft u graag persoonlijk advies op maat!

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl