Professioneel wassen aan boord


Wij helpen alle maritieme sectoren hun wasgoed efficiënt te reinigen en te drogen door middel van onze professionele apparatuur en door de inzet van onze uitgebreide kennis, innovatieve producten en wasserijtechnieken. Aangezien elk vrachtschip, jacht, boorplatform of welke offshore situatie dan ook in feite een drijvende stad op zich is, moeten de voorzieningen die we van thuis kennen ook hier aanwezig zijn. 

Huishoudelijk of een professionele cq. industriële wasmachine op een schip?

Onze professionele en industriële wasmachines zijn onder andere uitgerust met lagers, schokdempers en een afvoerklep. Doordat de machines met deze onderdelen zijn uitgerust maakt het dat ze tot wel 10 keer langer meegaan dan een huishoudelijke wasmachine. Een uitgebreide omschrijving van de levensduur van een huishoudelijke ten opzichte van een professionele wasmachine vindt u hier.

Varen met de juiste spanning 

Aan boord van een schip is de spanning vaak niet constant. De professionele wasmachines van Laundry Expert zijn perfect in staat om dit op te vangen, beter dan een huishoudelijk apparaat. Op schepen komen verschillende spanningsvormen voor. Denk hierbij bijvoorbeeld aan 440V / 60 Hz of 380V / 50 Hz. Tevens is het mogelijk om uw huidige wasmachine om te bouwen naar de gewenste spanning. 

Wereldwijd beschikbare onderdelen 

Laundry Expert is partner van Alliance Laundry Systems. Alliance is wereldwijd marktleider op het gebied van wasserijapparatuur. Dit maakt het dat de onderdelen van onze professionele wasmachines wereldwijd beschikbaar zijn. Tevens beschikt Laundry Expert ook over een eigen uitgebreide onderdelenservice van diverse merken. 

Gebrek aan ruimte?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat aan boord van schepen er vaak een gebrek is aan ruimte. In ons assortiment hebben wij compacte professionele wasmachines en drogers die uitermate geschikt zijn voor dergelijke situaties. Tevens zijn onze servicemonteurs in staat om de machines volledig te strippen en op locatie weer op te bouwen. Dit maakt het dat de machine zeevast geplaatst kan worden als de doorgang zo klein is als het grootste onderdeel van de machine. 

Service

Laundry Expert heeft jarenlange ervaring met de revisie van bijna alle merken professionele en industriële bedrijfswasmachines en drogers. Hierdoor hebben onze servicemonteurs veel kennis opgedaan van bijna alle merken.
Tijd is geld, juist wanneer u aanlegt kan het havengeld tot enge hoogtes oplopen. Om dit voor u te voorkomen staan onze servicemonteurs 24/7 voor u paraat. 

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Er zijn tal van mogelijkheden. Wilt u direct advies van onze productspecialist op het gebied van wasserijapparatuur voor maritieme toepassingen, neem dan contact met ons op! Laundry Expert geeft u graag een persoonlijk advies op maat!

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl