Paardendekenwasserijen


Paardendekens wassen met een professionele wasmachine. Laundry Expert is de specialist op het gebied van wasmachines en drogers voor paardendekens. Laundry Expert, omdat uw paardendekens echt schoon moeten worden!

De zoektocht naar uw ideale wasmachine of droger voor uw paardendekenwasserij

U bent op zoek naar professionele wasserij apparatuur voor in uw paardendekenwasserij. Maar waar moet u op letten? Hoe wast u efficiënt uw vuile was? Welke professionele wasmachine of droger past het best bij uw bedrijf? Hoeveel ruimte heeft u tot uw beschikking? Op welke manier wilt u uw was drogen?
Dit zijn allemaal vragen die bij u opkomen als u overweegt om nieuwe machines aan te schaffen. Gelukkig zijn wij er voor u om al uw vragen te beantwoorden. Op deze manier kunnen wij u een hoop zorgen uit handen te nemen.

Professionele apparatuur 

Om de machine te kunnen kiezen die het best bij uw situatie past, selecteren wij op basis van uw verhaal een aantal passende machines die volgens ons het best aansluiten bij uw wensen. Het is ons doel en grote passie om de juiste machine aan de juiste klant te koppelen. Wij geven u dan ook graag vrijblijvend advies.

Waarom zelf paardendekens wassen?

Het wassen van paardendekens is een moeilijke klus voor de gemiddelde wasmachine. Dit wordt een stuk comfortabeler met een geschikte machine die bij uw werkzaamheden past. Op die manier zorgt u voor een efficiënt wasproces en dit helpt u de kwaliteit te leveren die uw klanten van u verwachten. Daarom is het van groot belang dat u betrouwbare machines heeft staan waar u de was van uw klanten aan kunt toevertrouwen. Dit voorkomt onnodige ergernissen en maakt dat u gasten met een goed gevoel bij u terug komen. 

De dekens moeten schoon uit de machine komen zonder dat ze in kwaliteit verloren hebben. Daarnaast wilt u natuurlijk niet dat de paardenharen of ander zwaar vuil uw afvoer verstoppen of afvoerpomp beschadigen. Daarvoor moet de machine zo effectief mogelijk worden afgesteld. Hoeveel mag dit kosten?

Onze specialisten geven u graag hierin ondersteuning.

Betrouwbare machines gemaakt voor het wassen paardendekens

Onze industriële wasmachines zijn geschikt voor particuliere paardenbezitters, handelsstallen, fokbedrijven, stoeterijen, klinieken en maneges.

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Er zijn tal van mogelijkheden. Wilt u direct advies van onze productspecialist op het gebied van wasmachines voor de Paardenbranche, neem dan contact met ons op! Laundry Expert geeft u graag een persoonlijk advies op maat!

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl