Kapsalons


Wij helpen kappers hun linnengoed efficiënt te reinigen en te drogen door de inzet van onze uitgebreide kennis, innovatieve producten en wasserijtechnieken. Zo kunt u zorgeloos blijven doen wat u het liefste doet: uw klanten een vlotte coupe aanmeten.

De zoektocht naar de ideale wasmachine of droger voor uw kapsalon.

U bent op zoek naar professionele wasserij apparatuur voor in uw kapsalon. Maar waar moet u op letten? Hoe was ik mijn vuile was efficiënt? Welke professionele wasmachine of droger past het beste bij mijn bedrijf? Hoeveel ruimte heb ik tot mijn beschikking? Op welke manier wil ik mijn was drogen?
Dit zijn allemaal vragen die opkomen als u een nieuwe manier van wassen overweegt. Gelukkig zijn wij er om al deze vragen te beantwoorden. Laundry Expert draait met u mee.

Professionele apparatuur

Om de machine te kunnen kiezen die het best bij uw persoonlijke situatie past, selecteren we op basis van uw verhaal een aantal passende machines die volgens ons het best aansluiten bij uw wensen. Het is ons doel en grote passie om de juiste machine aan de juiste klant te koppelen. Wij geven u dan ook graag vrijblijvend advies.

Hoe was ik efficiënt mijn wasgoed?

In de gemiddelde kapsalon komen dagelijks tientallen mensen over de vloer. Wij kunnen ons voorstellen dat u hier veel vuile was aan overhoudt. Het is van groot belang dat de handdoeken en de schorten die u aanbiedt schoon zijn. Dit zorgt er voor dat uw klanten voor uw kapsalon blijven kiezen. Maar hoe reinigt u uw wasgoed professioneel zonder dat deze beschadigt of dat u kwaliteit verliest?

Uw wasgoed moet schoon en fris uit de machine komen. Het dagelijkse intensieve gebruik van alle benodigdheden maakt dat alles vaak gewassen wordt. Hierdoor krijgt textiel heel wat te verduren en is de kans op slijtage groter. Hoe voorkomt u zoveel mogelijk dat kleding slijt tijdens het wassen?
Daarnaast wilt u natuurlijk niet dat achtergebleven haren uw afvoer verstoppen of uw afvoerpomp beschadigen.  Daarvoor moet de machine zo effectief mogelijk worden afgesteld. Hoeveel mag dit kosten? 

Onze specialisten geven u graag vrijblijvend advies.

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Er zijn tal van mogelijkheden. Wilt u direct advies van onze productspecialist op het gebied van wasmachines voor de kappers-branche neem dan contact met ons op! Laundry Expert geeft u graag persoonlijk advies op maat!

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl