Professioneel wassen binnen hotels


Wij helpen hotels door de inzet van onze uitgebreide kennis, innovatieve producten en wasserijtechnieken. Optimaal schoon en verzorgt wasgoed en linnen, zodat u zich kunt concentreren op uw gasten. Een goed verzorgt en aangenaam verblijf in uw hotel.

De zoektocht naar uw ideale wasmachine of droger voor uw hotel

U bent op zoek naar professionele wasmachines voor uw hotel. Maar waar moet u op letten? Hoe wast u uw vuile was efficiënt? Welke professionele wasmachine of droger past het best bij uw bedrijf? Hoeveel ruimte heeft u tot uw beschikking? Op welke manier wilt u uw was drogen?
Dit zijn allemaal vragen die opkomen als u overweegt om nieuwe machines aan te schaffen. Gelukkig zijn wij er voor u om al uw vragen te beantwoorden. Op deze manier wordt er eens voor U gezorgd.

  • Advies over wasmachines voor hotels
  • Top 3 wasmachines

Professionele apparatuur

Om de machine te kunnen kiezen die het best bij uw situatie past, selecteren wij op basis van uw verhaal een aantal passende machines die volgens ons het best aansluiten bij uw wensen. Het is ons doel en grote passie om de juiste machine aan de juiste klant te koppelen. Wij geven u dan ook graag vrijblijvend advies.

Hoe was ik efficiënt mijn wasgoed? 

Als professioneel hotel kunt u bijna niet zonder wasserij. Uw gasten kunnen immers niet zonder schone was. Het gaat om perfecte afwerking van uw beddengoed, handdoeken en bedrijfskleding. Het visitekaartje van uw hotel. Daarom is het van groot belang dat u betrouwbare machines heeft staan waar u dit aan kunt toevertrouwen. Dit voorkomt de onnodige ergernissen en maakt dat een gast een goed gevoel aan het verblijf overhoudt. 

Het textiel moet schoon uit de machine komen zonder dat het aan kwaliteit verloren heeft. Er moet op tijd voldoende voorraad schoon linnen beschikbaar zijn. Daarvoor moet het was proces zo effectief mogelijk worden samengesteld. Hoe gaat dit in zijn werk? Hoeveel mag dit kosten? 

Onze specialisten geven u graag hierin ondersteuning.

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Er zijn tal van mogelijkheden. Wilt u direct advies van onze productspecialist op het gebied van wasmachines voor hotels. Neem dan contact met ons op! Laundry Expert geeft u graag persoonlijk advies op maat!

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl