Industriële wasserij / Commerciële wasserij


Wij helpen professionele wasserijen op alle gebieden van de wasserij. Reinigen,  drogen, mangelen, finishen, vouwen en stapelen door de inzet van onze uitgebreide kennis, innovatieve producten en wasserijtechnieken. Zo kunt u zorgeloos blijven doen wat u het beste doet, uw klanten voorzien van schone was.

De zoektocht naar uw ideale wasmachine, droger, mangel, insteker, vouwer en stapelaar voor uw wasserij.

U bent op zoek naar professionele/Industriële wasserij apparatuur voor uw wasserij. Maar waar moet u op letten? Hoe wast u efficiënt uw vuile was? Welke industriële wasmachine of droger past het best bij uw wasserij? Hoeveel ruimte heeft u tot uw beschikking? Op welke manier wilt u uw was drogen? Wordt er ook voor ziekenhuizen gewassen? Zo ja moet er dan ook een aparte schoon en vuil ruimte komen? Hoe wordt de automatisering geregeld voor uw wasserij? En wilt u gebruik maken van RFID? Welke vouwer is geschikt? Of moeten er meerdere vouwers komen? Gaan we persoonsgebonden wasgoed wasgoed wassen, en zo ja gaan we dit dan in open end machines wassen?

Dit zijn allemaal vragen die opkomen als u overweegt om nieuwe machines aan te schaffen. Gelukkig zijn wij er voor u om al uw vragen te beantwoorden. Op deze manier kunt u zich optimaal blijven inzetten voor uw klanten.

Industriële / Professionele apparatuur 

Om de machine te kunnen kiezen die het best bij uw situatie past, selecteren wij op basis van uw verhaal een aantal passende machines die volgens ons het best aansluiten bij uw wensen. Het is ons doel en passie om de juiste machine aan de juiste klant te koppelen. Wij geven u dan ook graag vrijblijvend advies.

Hoe was ik efficiënt mijn wasgoed? 

Als professionele /industriële wasserij kunt u niet zonder goede machines. Dit zorgt er immers voor dat u kunt blijven draaien en zo kunnen uw klanten blijven genieten van hun schone was. Daarom is het van groot belang dat u betrouwbare machines heeft staan waar u de was van uw klanten aan kunt toevertrouwen. Dit voorkomt de onnodige ergernissen, zoals uitval van de machine en zorgt voor continuïteit in het wasproces.

Het wasgoed moet schoon uit de machine komen zonder dat het zijn kwaliteit verloren heeft. Daarnaast moet ook de mangel de gewenste kwaliteit leveren. Een keurig en strak servetje is een must. Daarnaast moet er ook nog strak gevouwen worden. Het hotel waarvoor u wast wil een schoon en strak pakketje neerleggen op de kamer. Misschien ingeseald met één van onze sealapparaten.

Het wasproces dient zo effectief mogelijk te worden samengesteld. En er moet goed worden nagedacht over de routing van het wasgoed. Hiernaast speelt periodiek onderhoud een grote rol in de levensduur en efficiëntie van de wasserij apparatuur. Hoeveel mag dit kosten? Training en scholing van uw medewerkers?

Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Er zijn tal van mogelijkheden. Wilt u direct advies van onze productspecialist op het gebied van wasmachines, drogers, mangels, instekers, vouwers voor de wasserij branche, neem dan contact met ons op! Laundry Expert geeft u graag een persoonlijk advies op maat!

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl