Camping


Wij helpen campingbeheerders en hun gasten om hun wasgoed efficiënt te reinigen en te drogen door de inzet van onze uitgebreide kennis, innovatieve producten en wasserijtechnieken. Zo kunt u zorgeloos blijven doen wat u het liefste doet: uw gasten de perfecte vakantie bezorgen.  

De zoektocht naar uw ideale wasmachine of droger voor uw camping.

U bent op zoek naar professionele wasserij apparatuur voor op uw camping. Want uit onderzoek blijkt dat de kampeerder en gast op uw camping daar behoefte aan heeft. Maar waar moet u op letten? Hoe wast u efficiënt? Welke professionele wasmachine of droger past het best bij uw camping? Hoeveel ruimte heeft u tot uw beschikking? Op welke wijze kan er betaald worden? Dit zijn allemaal vragen die opkomen als u overweegt om nieuwe machines aan te schaffen. Gelukkig zijn wij er voor u om al uw vragen te beantwoorden. Op deze manier wordt er eens voor U gezorgd.

Professionele apparatuur 

Om de machine te kunnen kiezen die het best bij uw situatie past, selecteren wij op basis van uw verhaal een aantal passende machines die volgens ons het best aansluiten bij uw wensen. Het is ons doel en passie om de juiste machine aan de juiste klant te koppelen. Zoals we dat hebben gedaan voor o.a. vakantiepark Het Lierderholt. Wij geven u dan ook graag vrijblijvend advies.

Hoe was ik efficiënt mijn wasgoed? 

Als professionele camping kunt u tegenwoordig bijna niet zonder wassalon. Dit zorgt ervoor dat uw gasten ontzorgt worden en optimaal kunnen genieten tijdens hun welverdiende vakantie. Daarom is het van groot belang dat u betrouwbare machines heeft staan waar u de was van uw gasten aan kunt toevertrouwen. Dit voorkomt onnodige ergernissen en maakt dat een gast een goed gevoel aan het verblijf overhoudt. 

Deze kleding moet schoon uit de machine komen zonder dat het kwaliteit verloren heeft. Daarnaast is het ook fijn dat uw gast snel zijn wasje kan draaien. Daarvoor moet het wasproces zo effectief mogelijk worden samengesteld. Hoeveel mag dit kosten? Op welke manier gaan de gasten dit betalen?

Onze specialisten geven u graag hierin ondersteuning.

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Er zijn tal van mogelijkheden. Wilt u direct advies van onze productspecialist op het gebied van wasmachines voor de camping branche, neem dan contact met ons op! Laundry Expert geeft u graag een persoonlijk advies op maat!

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl