Professioneel wassen binnen appartementencomplexen


Wij helpen beheerders van appartementencomplexen en hun huurders om hun wasgoed efficiënt te reinigen en te drogen door de inzet van onze uitgebreide kennis, innovatieve producten en wasserijtechnieken. Zo kunt u zorgeloos blijven doen wat u het liefste doet: Zorgen dat uw huurders met een fijn gevoel kunnen wonen.  

De zoektocht naar uw ideale wasmachine of droger voor uw appartementencomplexen.

U bent op zoek naar professionele wasserij apparatuur voor in uw appartementencomplex. Maar waar moet u op letten? Hoe wast u uw vuile was efficiënt? Welke professionele wasmachine of droger past het best bij uw bedrijf? Hoeveel ruimte heeft u tot uw beschikking? Op welke manier wilt u uw was drogen?
Dit zijn allemaal vragen die opkomen als u overweegt om nieuwe machines aan te schafften. Gelukkig zijn wij er voor u om al uw vragen te beantwoorden. 

Professionele apparatuur 

Om de machine te kunnen kiezen die het best bij uw situatie past, selecteren wij op basis van uw verhaal een aantal passende machines die volgens ons het best aansluiten bij uw wensen. Het is ons doel en passie om de juiste machine aan de juiste klant te koppelen. Wij geven u dan ook graag vrijblijvend advies.

Hoe was ik efficiënt mijn wasgoed? 

Als eigenaar van een appartementencomplex kunt u bijna niet zonder goedwerkende wasmachines. Dit zorgt immers voor een tevreden gevoel bij uw huurders. Daarom is het van groot belang dat u betrouwbare machines heeft staan waar u de was van uw huurders aan kunt toevertrouwen. Dit voorkomt de onnodige ergernissen en maakt dat de bewoner met een goed gevoel bij u kan blijven huren.  

De kleding moet schoon uit de machine komen zonder dat het zijn kwaliteit verloren heeft. Daarnaast is het ook fijn dat uw huurder zijn wasje snel kan draaien. Daarvoor moet het wasproces zo effectief mogelijk worden samengesteld. Hoeveel mag dit kosten? Op welke manier gaan de huurders dit betalen?

Onze specialisten geven u graag hierin ondersteuning.

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Er zijn tal van mogelijkheden. Wilt u direct advies van onze productspecialist op het gebied van wasmachines voor appartementencomplexen, neem dan contact met ons op! Laundry Expert geeft u graag een persoonlijk advies op maat!         

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl