Professioneel wassen binnen agrarische bedrijven


Wij helpen agrarische bedrijven hun wasgoed, zoals uierdoeken en bedrijfskleding, efficiënt en met oog voor hygiëne te wassen en te drogen door de inzet van onze uitgebreide kennis, innovatieve producten en wasserijtechnieken. Zo kunt u zorgeloos blijven richten wat u het beste doet: het runnen van uw bedrijf.

De zoektocht naar uw ideale wasmachine of droger voor uw bedrijf.

U bent op zoek naar professionele wasserij apparatuur voor in uw boerderij of ander agrarisch bedrijf. Maar waar moet u op letten? Hoe was ik mijn vuile was efficiënt? Welke professionele wasmachine of droger past het best bij mijn bedrijf? Hoeveel ruimte heb ik tot mijn beschikking? Op welke manier wil ik mijn was drogen? Dit zijn allemaal vragen die opkomen als u een nieuwe manier van wassen overweegt. Gelukkig zijn wij er om al deze vragen te beantwoorden.

Professionele apparatuur

Om de machine te kunnen kiezen die het best bij uw persoonlijke situatie past, selecteren wij op basis van uw verhaal een aantal passende machines die volgens ons het best aansluiten bij uw wensen. Het is ons doel en passie om de juiste machine aan de juiste klant te koppelen. Wij geven u dan ook graag vrijblijvend advies.

Hoe was ik mijn wasgoed efficiënt?

In een agrarisch bedrijf kunt u bijna niet zonder optimaal schone uierdoeken en werkkleding. Volledig gedesinfecteerd. De zorg voor uw vee staat hoog in het vaandel. Een goed wasproces is daarbij van groot belang. Het verlengt de levensduur van uw uierdoeken en werkkleding. Een goede hygiëne is een kern van uw activiteiten. Daarom is het van groot belang dat u betrouwbare machines heeft staan waar u dit aan kunt toevertrouwen. Dit voorkomt de onnodige ergernissen en maakt dat u zeker weet dat er hygiënisch gewerkt wordt. 

Het textiel moet schoon uit de machine komen zonder dat het aan kwaliteit verloren heeft. Daarnaast is het ook fijn dat uw klant kan vertellen dat u alleen met volledige gedesinfecteerde matarialen werkt. Daarvoor moet het wasproces zo effectief mogelijk worden samengesteld. Hoe gaat dit in zijn werk? Hoeveel mag dit kosten?

Onze specialisten geven u graag hierin ondersteuning.

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Er zijn tal van mogelijkheden. Wilt u direct advies van onze productspecialist op het gebied van wasmachines voor agrarische bedrijven neem dan contact met ons op! Onze specialist geeft u graag vrijblijvend advies op maat.

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl