Professioneel wassen binnen ziekenhuizen


Wij helpen ziekenhuizen hun wasgoed efficiënt en hygiënisch te wassen en te drogen door de inzet van onze uitgebreide kennis, innovatieve producten en wasserijtechnieken. Zo kunt u zorgeloos blijven richten wat u het beste doet: het leveren van goede behandeling en zorg voor uw patiënten.

De zoektocht naar uw ideale wasmachine of droger voor uw ziekenhuis.

U bent op zoek naar professionele wasserij apparatuur voor in uw ziekenhuis. Vrijwel alle ziekenhuizen besteden de was uit. Maar in veel gevallen gaat niet alle was naar de professionele wasserij. Maar waar moet u op letten? Hoe was ik mijn vuile was efficiënt? Welke professionele wasmachine of droger past het beste bij mijn ziekenhuis? Hoeveel ruimte heb ik tot mijn beschikking? Op welke manier wil ik mijn was drogen?
Dit zijn allemaal vragen die opkomen wanneer u er over nadenkt. Gelukkig zijn wij er om al deze vragen te beantwoorden. Op deze manier bent U eens degene voor wie er gezorgd wordt.

Professionele apparatuur

Om de machine te kunnen kiezen die het best bij uw persoonlijke situatie past, selecteren wij op basis van uw verhaal een aantal passende machines die volgens ons het best aansluiten bij uw wensen. Het is ons doel en grote passie om de juiste machine aan de juiste klant te koppelen. Wij geven u dan ook graag vrijblijvend advies.

Hoe was ik efficiënt mijn wasgoed?

In een ziekenhuis is hygiëne letterlijk van levensbelang. Bovendien stelt de overheid strenge eisen aan het wasproces binnen het ziekenhuis. Het is van groot belang dat u als ziekenhuis aan deze eisen kunt blijven voldoen. Zo kunt u met een gerust hart uw patiënten blijven verzorgen. 

De basiseis is dat beroepskleding schoon is en comfortabel zit. De gedragen kleding moet dagelijks volgens procedure binnen het ziekenhuis gewassen worden. Dit zorgt er voor dat het materiaal flink wat te verduren krijgt en dit maakt de kans op slijtage aanzienlijk groter. Daarnaast is het van groot belang dat u vuile en schone was volledig gescheiden kunt houden tijdens het gehele proces. Hoe voorkomt u dat uw kleding slijt tijdens het wassen? En hoe houdt u uw wasgoed gescheiden?

Onze specialisten geven u graag vrijblijvend advies.

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Er zijn tal van mogelijkheden. Wilt u direct advies van onze productspecialist op het gebied van wasmachines voor ziekenhuizen neem dan contact met ons op! Onze specialist geeft u graag vrijblijvend advies op maat.

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl