Professioneel wassen binnen de horeca


Wij helpen de horeca hun linnengoed efficiënt te wassen en te drogen door de inzet van onze uitgebreide kennis, innovatieve producten en wasserijtechnieken. Zo kunt u zorgeloos blijven doen wat u het liefste doet: Uw gasten een ontspannen moment geven.

De zoektocht naar uw ideale wasmachine of droger voor uw Hotel Café of Restaurant.

U bent op zoek naar professionele wasserij apparatuur voor uw bedrijf. Maar waar moet u op letten? Hoe was ik mijn vuile was efficiënt? Welke professionele wasmachine of droger past het best bij mijn bedrijf? Hoeveel ruimte heb ik tot mijn beschikking? Op welke manier wil ik mijn was drogen?
Dit zijn allemaal vragen die opkomen wanneer u de aanschaf van een nieuwe machine overweegt. Gelukkig zijn wij er om al deze vragen te beantwoorden. Laundry Expert denkt graag met u mee.

Professionele apparatuur

Om de machine te kunnen kiezen die het best bij uw persoonlijke situatie past, selecteren wij op basis van uw verhaal een aantal passende machines die volgens ons het best aansluiten bij uw wensen. Het is ons doel en passie om de juiste machine aan de juiste klant te koppelen. Wij geven u dan ook graag vrijblijvend advies.

Hoe was ik efficiënt mijn wasgoed?

In de horeca is hygiëne van groot belang. Dit is immers een visitekaartje voor uw bedrijf. Kleding die u draagt moet schoon en verzorgt zijn. Maar ook uw tafellinnen moet vlekkeloos zijn. Maar hoe reinigt u deze professioneel zonder dat deze beschadigt of dat u kwaliteit verliest?

Tafellinnen wordt dagelijks en soms meerdere malen gebruikt, dus moet deze ook vaker gewassen worden. Dit zorgt er voor dat het materiaal flink wat te verduren krijgt en dit maakt de kans op slijtage aanzienlijk groter. Hoe voorkomt u dat wasgoed slijt tijdens het wassen?

Onze specialisten geven u graag vrijblijvend advies.

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Er zijn tal van mogelijkheden. Wilt u direct advies van onze productspecialist op het gebied van wasmachines voor de horeca? Neem dan contact met ons op! Laundry Expert geeft u graag persoonlijk advies op maat!

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl