Professioneel wassen binnen de horeca


Wij helpen de horeca hun linnengoed efficiënt te wassen en te drogen door de inzet van onze uitgebreide kennis, innovatieve producten en wasserijtechnieken. Zo kunt u zorgeloos blijven doen wat u het liefste doet: Uw gasten een ontspannen moment geven.

De zoektocht naar uw ideale wasmachine of droger voor uw Hotel Café of Restaurant.

U bent op zoek naar professionele wasserij apparatuur voor uw bedrijf. Maar waar moet u op letten? Hoe was ik efficiënt mijn vuile was? Welke professionele wasmachine of droger past het beste bij mijn bedrijf? Hoeveel ruimte heb ik tot mijn beschikking? Op welke manier wil ik mijn was drogen?
Dit zijn allemaal vragen die opkomen als u de aanschaf van een nieuwe machine overweegt. Gelukkig zijn wij er om al deze vragen te beantwoorden. Harsevoort Wasserij denkt graag met u mee.

Professionele apparatuur

Om de machine te kunnen kiezen die het best bij uw persoonlijke situatie past, selecteren wij op basis van uw verhaal een aantal passende machines die volgens ons het best aansluiten bij uw wensen. Het is ons doel en grote passie om de juiste machine aan de juiste klant te koppelen. Wij geven u dan ook graag vrijblijvend advies.

Hoe was ik efficiënt mijn wasgoed?

In de horeca is hygiëne van levensbelang. Dit is immers het visitekaartje voor uw bedrijf. Daarom is het van groot belang dat de kleding die u draagt schoon is. Maar ook uw tafellinnen moet vlekkeloos zijn. Maar hoe reinigt u deze professioneel zonder dat deze beschadigt of dat u kwaliteit verliest?

In de basis moet uw tafellinnen en personeelskleding schoon zijn. Daarnaast wordt uw tafellinnen dagelijks meerdere malen gebruikt, dus moet deze ook vaak gewassen worden. Dit zorgt er voor dat het materiaal flink wat te verduren krijgt en dit maakt de kans op slijtage aanzienlijk groter. Hoe voorkomt u dat wasgoed slijt tijdens het wassen?

Onze specialisten geven u graag vrijblijvend advies.

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Er zijn tal van mogelijkheden. Wilt u direct advies van onze productspecialist op het gebied van wasmachines voor de horeca? Neem dan contact met ons op! Laundry Expert geeft u graag persoonlijk advies op maat!

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl