Paas High-Care Laundry Cleaning


Begin juni 2016 kregen wij een aanvraag binnen van Paas Montage bv uit Westerbork, Drenthe. Paas Montage wilde graag een High Care wasserij beginnen om de airsocks die zij voor haar klanten onderhouden ook zelf te kunnen reinigen en desinfecteren. 

Samen creëren wij de ideale wasserij

Eind september 2016 hebben wij als Laundry Expert alle apparatuur, routing, installatie, advies, chemicaliën en toebehoren geleverd. Daarnaast test onze chemicaliën leverancier Christeyns elke maand of de wasserij nog wel aan de hygiëne eisen voldoet.

‘en we zijn er trots op te melden dat we van Christeyns steeds te horen krijgen dat we ruim aan de normen voldoen!’

Wij als Laundry Expert zijn een totaalleverancier van professionele bedrijfsmachines en toebehoren omtrent het wassen, wij verzorgen totaalconcepten voor de meest uiteenlopende branches.

Zo kunnen wij ook een complete High Care wasserij opzetten. Dit betekent een wasserij die voldoet aan hygiëne eisen voor cleanrooms en de voedingsmiddelen industrie. Wij leveren ook de chemicaliën en daarnaast wordt er elke maand getest of de wasserij nog wel voldoet aan de hygiëne eisen. De samenwerking met de klant gaat verder; wij adviseren per product over een wasprogramma op maat.

Paas High-Care laundry Cleaning bv reinigt en desinfecteert nu bedrijfskleding, werkschoenen en airsocks voor de voedingsmiddelenindustrie, laboratoria en zorg. Dit alles wordt gedaan volgens de hoogste hygiëne eisen conform HACCP-normen.

Paas High Care Laundry Cleaning hebben wij van A tot Z begeleid met het opzetten van een High Care wasserij. Zij zijn dan ook erg tevreden en daar zijn wij erg blij mee:

‘Wij hebben ervoor gekozen onze wasserij op te zetten in samenwerking met Laundry Expert om ons proces zo in te richten dat we aan de allerhoogste eisen voor een High-Care Wasserij voldoen. Daarbij valt Laundry Expert op door een hoge mate van betrokkenheid bij het proces en zeer klantvriendelijke houding.’

Meer weten over Paas High-Care Laundry Cleaning klik dan hier

Vragen?

bel: 085-0030265
mail: [email protected]

 

 

geïntresseerd in een industriële wasserij?

Klik dan hier

 

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl