Wat doet Laundry Expert?


Laundry Expert levert een totaaloplossing voor uw wasserij. Of het nu gaat om grote of kleine wasjes. Voor een camping of een zorginstelling. Een wasserette of een industriële wasserij. We nemen u alle zorgen uit handen.

Advies op maat

Wat zijn voor uw bedrijf de beste wasprocessen? Welke apparaten heeft u hiervoor nodig? Wat is de meest slimme indeling voor uw wasserij? Hoe kunt u besparen op energie? En zijn er subsidies mogelijk? Lees meer.

Inkoop en verkoop

Laundry Expert beschikt over grote voorraad nieuwe en tweedehands apparaten, professionele machines van gerenommeerde fabrikanten. Van de merken Lavamac en Fagor zijn we de officiële importeur voor de Benelux. Lees meer. 

Levering en installatie

Laundry Expert werkt nauw samen met een aantal gespecialiseerde installateurs. Hiermee garanderen we een soepele en vlekkeloze implementatie. Alles wat u nodig heeft aan infrastructuur. Slim en efficiënt aangelegd. Lees meer.

Onderhoud

Uw wasserij moet altijd blijven draaien. Daarom vinden wij service zo belangrijk. Is er een probleem? We staan binnen 24 uur voor de deur om het op te lossen, wat voor dag van de week het ook is. Lees meer.

Revisie

Laundry Expert heeft jarenlange ervaring met de revisie van bijna alle merken wasserijapparatuur. Na een grondige opknapbeurt zijn ze weer als nieuw. Lees meer.

Opleidingen en trainingen

Hoe wast u snel, veilig, schoon en kosten-efficiënt? Alleen met de juiste kennis, kunt u uw machinepark optimaal benutten. Daarom bieden we opleidingen en trainingen. Lees meer.

Meer weten over Laundry Expert? Neem vrijblijvend contact met ons op. We horen graag van u!

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl