Over Laundry Expert


Laundry Expert is een totaalleverancier van professionele bedrijfswasmachines, wasdrogers, mangels incl. instekers, vouwers en stapelaars, finishingapparatuur en betaalsystemen. Kortom alles op het gebied van schoon wasgoed en de randzaken die erbij horen om tot schoon wasgoed te komen. We verzorgen totaalconcepten voor de meest uiteenlopende branches.

 

Wij vinden dat een verkoper van wasserijmachines in staat moet zijn het product dat hij verkoopt eigenhandig uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten. We spreken dan ook liever niet van verkopers, maar van experts: vakmensen met liefde en enthousiasme voor de wasserij binnen welke branche dan ook.  

Gestart onder de hooizolder

Onze roots liggen in een klein schuurtje onder een hooizolder. Daar kocht Herman Harsevoort zijn eerste bedrijfswasmachine, waar deze compleet gereviseerd werd en verkocht. Daar is de kern van het bestaan van Laundry Expert ontstaan. Soms was het martelen, maar daar hebben we ook veel geleerd over hoe wij innovatief kunnen zijn en altijd oplossingen kunnen bedenken, met altijd als doel; een tevreden klant. 

Één totaalleverancier 

Herman Harsevoort heeft zelf ondervonden als hoofd technische dienst bij een wasserij hoe het voelde om zaken te doen met andere leveranciers. Hij werd vaak van het kastje naar de muur gestuurd door de verschillende leveranciers. Dit moest anders kunnen. Één aanspreekpunt voor alle zaken rondom uw wasserij; van professionele wasmachine tot zeepinstallatie, en zelfs het leveren van de zeep. Onder die hooizolder is het idee achter Laundry Expert ontstaan en door de jaren heen is dit steeds beter vormgegeven.  

Klantwens staat centraal bij Laundry Expert 

Al onze medewerkers zijn goed geschoold en hebben een degelijke kennis van de laatste ontwikkelingen. Ze zijn opgeleid om constructief mee te denken. Niet om zoveel mogelijk machines van een bepaald merk weg te zetten, maar om precies die mix van apparaten te vinden die perfect aansluit op de behoeften van de klant. Want de klantwens staat centraal bij Laundry Expert. Onze klanten moeten tevreden en met een glimlach zaken doen met ons. Hoe kunnen wij u helpen met uw wasgoed? 

24/7 servicebeleid 

We streven naar lange-termijnrelaties. Wanneer uw ideale wasserij eenmaal draait, zorgen wij ervoor dat hij ook blijft draaien. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Of dit nu is binnen een zorginstelling, of wanneer het gaat om het wassen van uw bedrijfskleding, een commerciële wasserij en/of stomerij. Wij ontzorgen u. Want u moet erop kunnen vertrouwen dat uw wasserij altijd blijft draaien. Dit is iets waar u ons aan mag houden. Afspraak is afspraak. 

Milieubewust 

Een beter milieu vinden we belangrijk bij Laundry Expert. Daarom voorzien we onze klanten, wanneer gewenst van concrete tips om te besparen op energie en water. Daarnaast kunnen we adviseren over het hergebruik van water en energie. 

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl