Over Laundry Expert


Laundry Expert is een totaalleverancier van professionele bedrijfswasmachines en wasdrogers. We verzorgen totaalconcepten voor de meest uiteenlopende branches.

Wij vinden dat een verkoper van wasserijmachines in staat moet zijn het product dat hij verkoopt eigenhandig uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten.

We spreken dan ook liever niet van verkopers, maar van experts: vakmensen met liefde en enthousiasme voor de wasserij.

Constructief meedenken

Al onze medewerkers zijn dan ook goed geschoold en hebben een degelijke kennis van de laatste ontwikkelingen. Ze zijn opgeleid om constructief mee te denken. Niet om zoveel mogelijk machines van een bepaald merk weg te zetten, maar om precies die mix van apparaten te vinden die perfect aansluit op de behoeften van de klant.

Milieubewust

Laundry Expert draagt graag zorg voor een beter milieu. Daarom voorzien we onze klanten, wanneer gewenst van concrete tips om te besparen op energie en water. Daarnaast kunnen we adviseren over het hergebruik van water.

Jarenlange service

We streven naar lange-termijnrelaties. Wanneer uw ideale wasserij eenmaal draait, zorgen wij ervoor dat hij ook blijft draaien. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Want u moet erop kunnen vertrouwen dat uw wasserij altijd blijft draaien. Dit is iets waar u ons aan mag houden. Afspraak is afspraak.

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl