Onze kernwaarden


Om onze missie te kunnen realiseren en onze visie waar te kunnen maken, handelen we volgens vier kernwaarden van Laundry Expert: betrokken, passie, samen en dichtbij.

Onze 4 kernwaarden geven de manier aan waarop we invulling geven aan onze ambitie. Ze vormen ons DNA en geven richting aan ons dagelijks doen en laten. Niet alleen naar onze klanten, maar ook naar onze medewerkers en op maatschappelijk terrein. 

Passie 

Wij vinden passie je gevoel en verstand gebruiken. Vol overgave gaan voor het resultaat en daarmee bezig zijn met je vak. Vastbijten en niet loslaten en vervolgens met maximale inzet de opdracht realiseren. Alles wat we doen, doen we met verstand, plezier, enthousiasme en gevoel. Want bij Laundry Expert is de klant koning.  

Samen  

"Samen creëren wij de ideale wasserij, als partners" Wij handelen vanuit de overtuiging dat samenwerken en samen zoeken naar oplossingen leidt naar succes. Deze mentaliteit toont zich in de manier waarop we klanten, opdrachten en elkaar benaderen: betrokken, respectvol en met plezier! Maar samen is ook een biertje drinken met onze collega’s in onze kroeg op vrijdagmiddag, samen, met elkaar, jij, wij, en als team.  

Betrokken 

Voor ons betekent ‘betrokken’ toewijding aan onze klanten, stakeholders en elkaar. Verbonden zijn en snappen hoe het voor een ander kan voelen. Samenwerken is noodzakelijk. We gaan de confrontatie niet uit de weg en werken altijd met de intentie om elkaar verder te helpen om zo het maximale uit onszelf te halen. En voelen ons verantwoordelijk voor onze klus, altijd. 

Dichtbij  

Wij staan dichtbij de klant. Binnen onze organisatie acteren wij als familie voor elkaar. Zorgen voor elkaar. Wij proberen zo te werken alsof alles van onszelf is, een klant van Laundry Expert moet hetzelfde gevoel krijgen wanneer wij zaken doen.  

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl