Onze kernwaarden


Om onze missie te kunnen realiseren en onze visie waar te kunnen maken, handelen we volgens vier kernwaarden: betrokken, passie, samen en dichtbij.

Onze 4 kernwaarden geven de manier aan waarop we invulling geven aan onze ambitie. Ze vormen ons DNA en geven richting aan ons dagelijks doen en laten. Niet alleen naar onze klanten, maar ook naar onze medewerkers en op maatschappelijk terrein.

Passie

–Wij vinden passie je gevoel en verstand gebruiken. Vol overgave gaan voor het resultaat en daarmee bezig zijn met je vak. Vastbijten en niet loslaten en vervolgens met maximale inzet de opdracht realiseren. Alles wat we doen, doen we met verstand, plezier, enthousiasme en gevoel.
 

Samen 

"–Samen creëren wij de ideale wasserij"
 
Wij handelen vanuit de overtuiging dat samenwerken, samen zoeken naar oplossingen leidt naar succes. De mentaliteit toont zich in de manier waarop we klanten, opdrachten en elkaar benaderen: betrokken, respectvol en met plezier!
 

Betrokken

Voor ons betekent ‘betrokken’ toewijding aan onze klanten, stakeholders en elkaar. Samenwerken is noodzakelijk. We gaan de confrontatie niet uit de weg en werken altijd met de intentie om elkaar verder te helpen.

Dichtbij 

Wij staan dicht bij de klant. Binnen onze organisatie acteren wij als familie voor elkaar. Zorgen voor elkaar. Een klant van Laundry Expert moet hetzelfde gevoel krijgen. 
Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl