Laundry Expert en Stichting Uit de Steigers slaan handen in één.

Waar het begon met een enthousiast gesprek, is het ontpopt tot een betrokken samenwerking met passie van beiden kanten. Onze relatie met Uit de Steigers en Pakkie-An is vooral dichtbij, wij staan dicht bij de klant. binnen onze organisatie zijn wij als familie voor elkaar. Zorgen voor elkaar. Een klant van Laundry Expert moet hetzelfde gevoel krijgen. Uit de Steigers deelt deze visie voor de volle 100%!!

Pakkie-An is een professionele wasserette dat onderdeel is van Stichting Uit de Steigers. Het biedt een totaal pakket aan op gebied van de wasserij. Ze wassen, drogen, vouwen, strijken, impregneren en indien nodig herstellen ze uw kleding. Pakkie-An richt zich op  persoonsgebonden was, bedrijfskleding en paardendekens. Met de nieuwste machines is Pakkie-An een prachtig modern en frisse wasserette.

Uit de Steigers is een jeugdhulporganisatie. Elk persoon die iets met Uit de Steigers te maken heeft wordt op de eerste plaats als mens behandelt. Ramses verteld; ‘hier werken is een way of life, We gaan heel ver.’ Ze verrichten werkzaamheden waar weinig mensen bij stil staan. Stichting Uit de Steigers is er voor mensen die door psychische of sociale problematieken, al dan niet met een licht verstandelijke beperking, extra aandacht nodig hebben om hun doel vast te stellen en deze uit te voeren. Dit wordt gedaan door echt werk aan te bieden in één van de bedrijven die onder Uit de Steigers vallen, Twee meubelmakerijen, facilitair Mobile en nu ook wasserette Pakkie-An in Kerkrade. 

Laundry Expert heeft het totale “pakkie an” voor Pakkie-An ingekleed. De volgende apparatuur en service is er geleverd: spiksplinternieuwe industriële wasmachines en wasdrogers, direct gas gestookte hoge rendementsboiler, distributienetwerk van zowel gas, elektra als water, bovengronds riool, complete automatische zeepdosering systeem in aparte ruimte en op maat gemaakte programma`s. Van begin tot eind is er constant met elkaar overlegt om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Ook na de inrichting en installatie van de machines blijft er contact om ten alle tijd Pakkie-An op volle toeren de was te laten draaien. Zo heeft Laundry Expert de medewerkers van Wasserette Pakkie-An voorzien van een basis cursus professioneel wassen.

Let op: Aanstaande vrijdag 30 april is er een open dag voor alle geïnteresseerden en nieuwsgierigen van wasserette Pakkie-An van Stichting uit de Steigers. Laundry Expert is aanwezig. U ook?!

 

 

 

 

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl