Ervaar het concept van Speed Queen Concept Store tijdens de franchisebeurs Onderneem ‘t!

Op 6 & 7 april a.s. wordt de 14e editie van de franchisebeurs Onderneem ‘t! gehouden. Tijdens dé franchisebeurs van Nederland kun je alles te weten komen over het ondernemerschap bij Speed Queen Concept Store en franchise in het algemeen. Samen met tientallen andere franchiseformules zullen wij jou tijdens de beurs inlichten over het ondernemerschap bij onze ijzersterke formule. Speed Queen Concept Store is hiermee aanwezig op het grootste franchise evenement in Nederland.

Medewerkers Laundry Expert zijn aanwezig om al je vragen over het ondernemerschap, de marketing, verdiensten en de kosten te beantwoorden. Je zal direct ‘proeven’ van ons mooie, sterke concept.

Daarnaast kunnen bezoekers ook meer te weten komen over het ondernemerschap en franchise in het algemeen. Tijdens de beurs worden meer dan 20 seminars georganiseerd, verdeeld over twee dagen. Wij als Laundry Expert gaan hier ook een seminar geven op donderdag 6 april met als thema ‘de belangrijkste stappen naar je eigen bedrijf’.

Naast de nieuw te openen vestigingen, komen ook de vestigingen die ter overname staan aan bod. Hier heeft de beurs een aparte ruimte voor ingericht: Het Overnameplein. Op dit plein zullen diverse specialisten op juridisch en financieel gebied, jou informeren over alle aspecten van bedrijfsovername.

Kortom: de beurs biedt u de gelegenheid om in één dag alles te weten te komen over ondernemen in franchise en ons ijzer sterke Speed Queen concept. Wij van Speed Queen Concept Store zien jou graag terug op de franchisebeurs Onderneem ‘t! De beurs wordt gehouden bij EXPO Hoevelaken. De locatie is goed toegankelijk. Het ligt direct aan de A1 en A28 en is gelegen nabij station Hoevelaken. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Bezoek ikwordondernemer.nl voor meer informatie en gratis toegangskaarten. Voor meer informatie over Speed Queen kunt u een kijkje nemen op onze site www.laundryexpert.nl.

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl