Nieuws archief


20 juli 2017

Effect van chemie en 'wassen op lage temperatuur'

Effect van chemie en 'wassen op lage temperatuur'

Op TV zie je vaak wel een reclame voorbij komen; "je wasgoed wassen op 30 graden en schoon, milieuvriendelijk" Maar is dit nu ook echt zo? We hebben Dr. Nijland bereid gevonden zich hierin te verdiepen. Hij zal een reeks artikelen schrijven over wasmiddelen, temperaturen en de effecten hiervan.

15 juni 2017

Laundry Expert wordt partner van Our Energy Foundation

Laundry Expert wordt partner van Our Energy Foundation

Laundry Expert werkt steeds meer samen met partners i.p.v. leveranciers. "Dit levert een duurzame relatie op waarbij we elkaar proberen te versterken door kennis te delen, elkaar aan te vullen met diensten en oplossingen en samen op te trekken naar klanten. De samenwerking met OurEnergyFoundation bestaat niet alleen uit financiële steun van onze kant. We willen onze klanten en onze leveranciers daarin betrekken en ze op de hoogte houden van de activiteiten in Afrika. Maar ook vice versa, bij OurEnergyFoundation is ook kennis en ervaring beschikbaar. Die willen wij op onze beurt benutten. Partners: Hoe leuk is dat! Wij willen het werk van OurEnergyFoundation structureel ondersteunen", aldus Herman Harsevoort, directeur-eigenaar van Laundry Expert. "Wij vinden het onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om een goed doel te ondersteunen en OurEnergyFoundation is zo'n goed doel".

7 juni 2017

30 Juni 2017 -> WASgoed-dag bij Laundry Expert samen met Cole & Wilson

30 Juni 2017 -> WASgoed-dag bij Laundry Expert samen met Cole & Wilson

Wij houden een WASgoed-dag! Een dag speciaal voor onze klanten die streven naar het beste afwerkingsniveau én gaan voor totale controle over het wasproces. U bent toch ook benieuwd hoe u het béste afwerkingsniveau kunt behalen en hoe u ervoor kunt zorgen om alles te laten draaien om schoon wasgoed...

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl