Recente nieuwsberichten

Professioneel wassen binnen zorginstellingen

15 november 2017

Professioneel wassen binnen zorginstellingen

Wassen in de zorg: een eeuwenoude discussie welke veelal zorgt voor verdeelde meningen onder cliënt, familie en de zorgorganisatie. Vaak roept de discussie eerder vragen op dan antwoorden. Want wat wordt er eigenlijk allemaal gewassen binnen uw organisatie en hoeveel? En waar doen ze dat dan? Waarom wordt de was eigenlijk uitbesteed? Is dat nog wel verstandig? Kunnen we het niet beter gewoon in huis doen? En wat zijn daar dan weer de voordelen en nadelen van?

Lees verder

30 oktober 2017

Het Roer.....

Het Roer.....

Het Roer om of het Roer overnemen zijn veel gehoorde uitspraken.

19 oktober 2017

Washygiëne – Hoe krijg je het schoner dan schoon?

Washygiëne – Hoe krijg je het schoner dan schoon?

Een serie artikelen over aspecten van het wasproces, inclusief medische aspecten. Aspecten als wasmiddelen, wasverzachters, bleekmiddelen, neutraliserende middelen, temperatuur van het wasproces, het wasproces en de huid, het gebruik van chemiekaarten.

28 september 2017

Reinigen van Brandweerkleding

Reinigen van Brandweerkleding

Hulpdiensten, wat zijn we blij als ze komen wanneer er een brand en/of oefening is. Fijn dat er mensen zijn die ziel en zaligheid inzetten om te helpen bij calamiteiten. Geen brandweerkorps is hetzelfde, elk korps, kazerne, veiligheidsregio werkt op een zo juist mogelijke manier om ervoor te zorgen dat er hulp ter plaatse is wanneer nodig. De brandweer helpt ervoor te zorgen dat we leven in een brandveilige samenleving.

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl