Lavamac: een groot merk in professionele bedrijfswasmachines en wasdrogers


Lavamac combineert intelligent ontworpen constructies met een elegant design (Bang & Olufsen). Een duurzame professionele wasmachine en wasdroger gebouwd uit hoogwaardige onderdelen.

één van de grootste spelers
In de afgelopen jaren heeft Lavamac een positie verworven als één van de grote spelers op de markt als fabrikant van industriële wasserij apparatuur. Gedurende de afgelopen paar jaar, maakt deze markt een sterke ontwikkeling door, een markt die is verschoven van de verkoop van wasmachines, drogers en strijkrollen naar het aanbieden van totaal concepten en oplossingen.

Trendsetters
Door middel van een uitgebreid assortiment van wasserij apparatuur gekoppeld aan een sterke know-how heeft Lavamac gebruik gemaakt van deze markt tendens. Met recht kan Lavamac als trendsetter van industriële wasserij apparatuur worden beschouwd.

Alliance Laundry Holdings
Alliance Laundry Holdings LLC is de moedermaatschappij van Alliance Laundry Systems, een toonaangevende ontwerper, fabrikant en verkoper van commerciële wasserij apparatuur die wordt gebruikt in wasserettes, commerciele wasserijen en on-premise wasserijen. Alliance produceert een volledige lijn van de commerciële wasmachines, drogers en strijkrollen met laadvermogens van 6 tot 180 kg.

Krachtigste in de industriële wasserij
De extra grote deuropening, met een deur die 180 graden draait, vergemakkelijkt de toegang. De AF line wasmachines van Lavamac zijn met 400g de krachtigste in de industriele wasserij. Hierdoor blijft er minder restvocht in het textiel, waardoor u energie bespaart tijdens het drogen.

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
Lavamac heeft zich volledig gespecialiseerd in wasserijmachines. En dat vertaalt zich in een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Laundry Expert is officieel importeur van Lavamac. Lees meer over dit merk op de officiële website.

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl