Wasmachines voor wassen bedrijfskleding


Wij helpen bedrijven binnen de industrie door de inzet van onze uitgebreide kennis, innovatieve producten en wasserijtechnieken. Zo kunt u zorgeloos concentreren op uw Core business en is uw personeel hard aan het werk in schone bedrijfskleding.

De zoektocht naar uw ideale wasmachine of droger voor uw bedrijf

U bent op zoek naar professionele wasmachine voor uw bedrijf. U wilt namelijk uw eigen bedrijfskleding wassen. Maar waar moet u op letten? Hoe wast u efficiënt uw vuile was? Welke professionele wasmachine of droger past het best bij uw bedrijf? Hoeveel ruimte heeft u tot uw beschikking? Op welke manier wilt u uw was drogen? Dit zijn allemaal vragen die opkomen als u overweegt om nieuwe machines aan te schaffen. Gelukkig zijn wij er voor u om al uw vragen te beantwoorden. 

  • Advies over wasmachines voor industrie bedrijven
  • 7 voordelen voor het zelf wassen van uw bedrijfskleding
  • Top 3 wasmachines

Professionele apparatuur

Om de machine te kunnen kiezen die het best bij uw situatie past, selecteren wij op basis van uw verhaal een aantal passende machines die volgens ons het best aansluiten bij uw wensen. Het is ons doel en passie om de juiste machine aan de juiste klant te koppelen. Wij geven u dan ook graag vrijblijvend advies.

Hoe was ik efficiënt de bedrijfskleding? 

Als professionele organisatie kunt u bijna niet zonder wasserij. Uw medewerkers aan de slag in frisse bedrijfskleding.  Daarom is het van groot belang dat u betrouwbare machines heeft staan waar u de bedrijfskleding aan kunt toevertrouwen. Dit voorkomt de onnodige ergernissen en maakt dat medewerkers weer met frisse moed aan de slag gaan. 

Deze kleding moet schoon uit de machine komen zonder dat het aan kwaliteit verloren heeft. Daarnaast is het ook fijn dat uw personeel snel weer kan genieten van zijn schone werkkleding. Daarvoor moet het was proces zo effectief mogelijk worden samengesteld. Hoe gaat dit in zijn werk? Hoeveel mag dit kosten? 

Onze specialisten geven u graag hierin ondersteuning.

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Er zijn tal van mogelijkheden. Wilt u direct advies van onze productspecialist op het gebied van wasmachines voor de industrie, neem dan contact met ons op! Laundry Expert geeft u graag persoonlijk advies op maat!

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl