Starten van een wassalon


Van kleine tot grote wassalons, wij leveren professionele bedrijfswasmachines en wasdrogers van het beste wassalonmerk ter wereld. Of het nou gaat om het volledig inrichten of geheel ombouwen van uw wassalon, wij kunnen u maximaal ondersteunen. Lees hieronder hoe wij dat kunnen doen.

Beginnen van een professionele wassalon?

Een wassalon: een unieke business. Eigenaars van wassalons genieten van unieke voordelen vergeleken met andere zakelijk investeringen. Wassalons zijn ons terrein. Wanneer u samenwerkt met Laundry Expert, krijgt u niet alleen betrouwbaar advies en professionele wasserijapparatuur, maar ook een organisatie die met passie en betrokkenheid uw wassalon volledig opzet of ombouwt.

Behalve de beste professionele wasmachines en wasdrogers is er voordat u een wassalon start grondig onderzoek nodig. Wij nemen dit volledig voor u over.

Wordt eigenaar van een automatische wassalon

Een automatische wassalon? Ja... Volledig geautomatiseerd. Geen personeel en vaste openingstijden met winkeldeuren die automatisch openen en sluiten. Laundry Expert beschikt over het beste gekende wassalonmerk ter wereld. Kiest u voor Laundry Expert als leverancier van uw industriële wassalonapparatuur, dan kiest u voor een hoog rendement en een lage investeringskost.

Er is geen sector meer winstgevend dan de wassalonsector en geen betere partner dan Laundry Expert in samenwerking met Speed Queen.

Solide firma met een stabiele cashflow

Een unieke formule waar deze zich al bewezen heeft op drie continenten. Investeerders krijgen nu de kans eigenaar te worden van een solide firma met een stabiele cashflow. 

Een eigen Speedqueen Concept Store?

U wilt uw eigen automatische wassalon beginnen? De vijf belangrijkste redenen waarom duizenden mensen over de hele wereld investeren in een automatisch wassalon:

1 HOOG SLAGINGSPERCENTAGE 

Door de voordelen van een automatisch wassalon, zoals een minimum aan personeel, trouwe klanten en de blijvende behoefte aan schone was, kunnen investeerders profiteren van een hoog rendement.

2 BLIJVENDE VRAAG

In tegenstelling tot de meeste investeringen, zijn wassalons niet rechtstreeks gekoppeld aan het economische klimaat. In veel gevallen neemt de vraag juist toe tijdens een recessie, omdat consumenten dan een voordelige manier zoeken om hun was te doen.

3 BIJZONDERE FLEXIBILITEIT

Een zaak opstarten vraagt in vele gevallen een aanpassing van uw privé leven. Een wassalon kan aangepast worden aan uw privé leven. U kunt een grote- of kleine wassalon opstarten; u kiest wat het beste aansluit op uw doelen en levensstijl.

4 CONTANTE BETALINGEN

Klanten betalen vooraf voor uw diensten. Dat betekent dat u geen achterstallige betalingen hoeft te innen, of klanten in uw zaak krijgt die niet betalen. Uw administratie wordt hiermee een stuk eenvoudiger en uw winst wordt veel stabieler.

5 GEAVANCEERDE BEWAKING

Met de hedendaagse bewakingsapparatuur kunt u uw wassalon vanaf bijna elke locatie ter wereld in de gaten houden en beheren. Dit maakt u persoonlijk heel flexibel en leidt tot maximale winst.

Betrouwbare partner

Neem de controle over uw toekomst en profiteer van deze grote zakelijke kans. Het is ons doel en grote passie om uw wassalon te realiseren. Onze specialisten geven u dan ook graag vrijblijvend advies.

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl