Branches voor professionele bedrijfswasmachines en drogers


Heeft uw bedrijf of instelling te maken met veel wasgoed? Een in-house wasserij biedt een oplossing om dit effciënt en voordelig in huis te doen. Omdat dit keuzes zijn voor op de lange termijn is het de moeite waard om u optimaal te laten adviseren en ondersteunen. 

Concepten voor iedere branche

Aangezien iedere situatie en daarmee iedere wasserij anders is willen wij u optimaal ondersteunen binnen uw branche. Ondersteunnen met concepten specifiek geschikt voor uw branche. Het wasgoed komt iedere dag terug, en verlangt iedere dag handelingen,  dat betekent dat iedere situatie efficient ingeregeld zal moeten worden.

In-house wasserijen

Een in-house wasserij is een professionele opzet van een wasserij waar gekozen is om efficiënt en kostenbesparend haar eigen wasgoed te reinigen. Hieronder zijn de branches beschreven waarin veelvuldig in-house wasserijen voorkomen.

Commerciële wasserij

Met commerciële wasserij wordt bedoeld: organisaties waar in ruil voor betaling het wasgoed van zowel bedrijven als particulieren gewassen wordt. Hieronder staan de branches bescreven welke onder commerciële wasserijen horen.

Self-service wasserettes

Wanneer u kiest voor een self-service wasserette kiest ervoor om uw klant en/of gast in ruil voor betaling gebruik te laten maken van uw professionele wasserijapparatuur om efficiënt en professioneel haar wasgoed te reinigen. De betaling kan gebeuren middels een centraal betaalsysteem of door muntjes in de wasserijapparatuur te werpen.

Wassen binnen de zorg 

Wassen binnen de zorg is apart genomen. Dit heeft te maken met de intensiviteit en de extra aandacht die dit vraagt.

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl