Baalderborg: de Koppeling


We laten zorginstellingen zien die met passie hun vak uitvoeren, net als wij bij Laundry Expert. In de plaats Hardenberg heeft de Baalderborggroep een locatie namelijk: De koppeling. Op De koppeling werken begeleiders en cliënten samen in een professionele wasserij. 

Zorginstellingen die van de wasserij hun passie maken, en dat spat er vanaf. Op de foto ziet u Linda van Baalderborg Groep, De koppeling, uit Hardenberg.

Zij is coördinator, geen wasserij specialist.

Maar zij wil besparen op de kosten voor textiel reiniging. Samen zijn we het avontuur aangegaan voor de realisatie van een professionele wasserij.

Dit begint met een oriënterend gesprek en een locatiescan.

Samen creëren wij de ideale wasserij

Als coördinator wil Linda van De koppeling zoveel mogelijk tijd aan de cliënten besteden. Mensen met een handicap. Zij heeft liefde voor haar vak en wil dus een professionele werk situatie voor de mensen die meewerken in de wasserij.

Laundry Expert zorgt ervoor dat zij de wasserij zonder moeite op orde heeft en gemakkelijk kan bedienen en onderhouden. Zo zorgt De koppeling er voor dat alle locaties in de regio beschikken over schone was.

Sinds kort is er ook gekozen om ook ondernemers in de regio aan te schrijven. Met als resultaat dat er voor een grote B&B wordt gewassen. 

Alle was wordt opgehaald, gewassen, gevouwen en gestreken en weer teruggebracht met een bestelbus zowel voor de interne locaties als voor ondernemers in de regio. 

Ondernemerschap binnen zorginstellingen!

Met Laundry Expert houdt u meer tijd over om écht te ondernemen. 

Samen creeren wij de ideale wasserij!

 

Meer weten of interesse?

http://www.wassenindezorg.com/ 

Ervaar op locatie:
www.laundryexpert.nl/washingxprience

Direct aan de slag:
www.laundryexpert.nl/advies-over-professionele-wasmachines-voor-zorginstellingen

Vragen?
bel: 085-0030265
mail: [email protected]

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl