AVC Sealing Solutions


AVC Sealing Solutions is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van seal- en krimp-verpakkingen. 

AVC Sealing Solutions: 

AVC Sealing Solutions is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring en een heldere ambitie: AVC wil de beste zijn in de markt. En daarin is AVC een eind op weg. AVC bouwt, door onderzoek en ontwikkeling, voortdurend de know-how verder uit. AVC spreekt, als het om de machines gaat, liever niet van een assortiment, maar van oplossingen. Als specialist op het gebied van seal- en krimpverpakkingen biedt AVC per klant een volledig, op de bestaande en gewenste situatie afgestemd ontwerpen aan.

Sealapparaten
De Super Magneet Sealers en Tafelsealers van AVC zijn uiterst betrouwbaar, doeltreffend en eenvoudig te bedienen sealapparaten. Met deze, voor industrieel gebruik geschikte kwaliteitssealers kunt u, in combinatie met verschillende accessoires, een oplossing vinden voor uw verpakkingsvraagstukken. Hand- of voetbediend, met of zonder werktafel of andere opties, deze sealers doen wat u ervan verwacht: snel en goed uw verpakkingen sealen.

Hoeksealers
Hoeksealers staan bekend om de grote flexibiliteit waarmee verschillende formaten producten kunnen worden ingepakt. U bent in staat snel en eenvoudig uw producten te verpakken. De uitgebreide optiepakketten maken de hoeksealers extra aantrekkelijk. Zo is het mogelijk een product alleen in folie te verpakken of om meerdere soorten hoeksealers flexibel in te zetten in combinatie met één krimptunnel. 

Lees meer over dit merk op de officiële website

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl