Advies over professionele wasmachines voor zorginstellingen


Als zorginstelling houdt u zich het liefst bezig met dat wat voor u belangrijk is, de zorg voor uw cliënten. De nadruk ligt echter steeds vaker op andere activiteiten. Is de was een zorg? Laat alleen onze wasmachines overuren draaien! Wij zijn specialisten met uitgebreide vakkennis en willen u graag ontzorgen.

Het wassen van een grote lading wasgoed kan toch gewoon in een normale huishoudelijke machine? Of juist niet....  Vraagt u zich er regelmatig af of het niet anders kan? In dat geval blijft u vaak met vragen zitten.

  • Wat zijn de kosten?
  • Welke investeringen komen er om hoek kijken?
  • Hoe bestrijdt je de onzichtbare bacteriologische vervuiling?
  • Dan maar uitbesteden?
  • Is dat wel een logische keuze?

Wij van Laundry Expert kennen de oplossingen, mogelijkheden en voordelen als geen ander. Wij berekenen graag voor u of het voordeliger is om u was zelf te gaan wassen en zoeken dan ook uit op welke manier dit het beste kan gebeuren. Op basis daarvan geven wij u onafhankelijk advies zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw bedrijf.

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Wilt u direct advies van onze productspecialist op het gebied van wasmachines voor zorginstellingen neem dan contact op! Onze specialist geeft u graag vrijblijvend advies op maat.

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl