Unimac: Serious about laundry


Unimac combineert intelligent ontworpen constructies met een elegant design (Bang & Olufsen). Een duurzame professionele wasmachine en wasdroger gebouwd uit hoogwaardige onderdelen.

`s werelds grootste

We weten hoe ernstig u uw bedrijf neemt. Dat is de reden waarom we zijn net zo gepassioneerd over ons bedrijf. UniMac is 's werelds grootste fabrikant van on-premises commerciële wasapparatuur.

Verminderen van uw kosten. Maximaliseren van uw productie
De commerciële wasserijapparatuur is gebouwd voor duurzame prestaties die de eisen van elke OPL omgeving overschrijdt. Wij introduceren innovaties specifiek gericht op het verminderen van uw kosten en het maximaliseren van uw productie. Onze producten zijn gebouwd om de was oplossingen te bieden voor industrieën van alle soorten en maten.

Niemand anders komt in de buurt
Wij bieden op maat gemaakte, in-house oplossingen via onze betrouwbare leasepartner om wereldklasse prestaties betaalbaar te maken. Dat is hoe wij de laagste cost of ownership kunnen bieden. En dat is de reden waarom niemand anders in de buurt komt.

Minder restvocht betekent minder energie
De extra grote deuropening, met een deur die 180 graden draait, vergemakkelijkt de toegang. De UYN line wasmachines van Unimac zijn met 400g de krachtigste in de industriele wasserij. Hierdoor blijft er minder restvocht in het textiel, waardoor u energie bespaart tijdens het drogen.

Unimac heeft zich volledig gespecialiseerd in wasserijmachines. En dat vertaalt zich in een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Officeel importeur
Laundry Expert is officieel importeur van unimac. Lees meer over dit merk op de officiële website.

Alliance
Unimac
SpeedQueen
Lavamac
Podab
Silc
Eazyclean
Thermopatch
Stahl